Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останнім часом активно мусуються чутки, що колишній голова Тернопільської РДА, а сьогодні начальник управління ЖКГ та екології Тернополя Володимир Болєщук, який поки що є членом УНП, активно шукає “партійний притулок”, щоб все ж спробувати стати народним депутатом. Нещодавно інтернетом ширилася неофіційна інформація, що пан Болєщук їздив на прийом до “босів” партії УДАР в столицю. Але на відміну від інших тернополян, він начебто отримав від “кличкістів” категоричну відмову. Але як справжній дбайливий господар, пан Володимир розклав яйця в різні кошики. Тобто, кажуть, він вів перемовини і з іншими “модними” нині партіями.

І от на останній прес-конференції голова ТОО “Фронт Змін” Роман Заставний дав чітко зрозуміти, що прихід Болєщука в цю партію цілком ймовірний. При цьому екс-мер Тернополя розсипався в реверансах на адресу потенційного фронтзмінівця, назвавши Володимира Болєщука “молодим політиком зі стажем”, який може підкріпити цю політичну силу. Також Заставний натякнув на те, що в разі “свідомого вибору” самого Болєщука йому партія зможе трішки допомогти. Щоправда, очільник “ФЗ” на Тернопільщині не уточнив, що саме він має на увазі під допомогою.

Якщо Володимир Болєщук дійсно невдовзі поповнить лави партії Яценюка, цікаво, чи залишиться він на роботі в Тернопільській міськраді? Адже відомо, що його сьогоднішній безпосередній шеф Сергій Надал, мяко кажучи, недуже прихильно ставиться до всього, що повязано з його попередником на посаді мера. Хоча все можливо. Адже зайняв нещодавно товариш і соратник Заставного, Петро Гринчишин, керівну посаду в комунальному підприємстві Тернопільської міськради?

 
 
 
 

Коментарі  

 
+2 #1 Ксбша 16.05.2012 14:52
болєщук - пристосуванець і хапуга, удар добре зробив, що його відфутболив, а заставний тільки про гроші володі думає, вот і бере його до себе, бо й сам хапуга
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.