Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно на сайті, який належить заступнику голови партії «Батьківщина» у Тернополі, Володимиру Бойкові, вийшла стаття, в котрій від імені мешканців «Східного» стверджувалося, що по вул. Л.Укранки, хочуть знищити березову алею.

У статті були наведені фото викопаних поміж березами ям та відео, в якому сивочолий пан звертається до громадськості, аби засипати «котловани», які за його словами викопали невідомі забудовники для заливки їх бетоном. Крім того пенсіонер стверджує, що коли тут буде літній пивний майданчик, то люди не зможуть тут відпочивати і кругом царюватиме антисанітарія. При цьому, у статті нема коментарів від ініціаторів даної забудови. І не висвітлена позиція власників потенційного літнього майданчика.

За кілька днів, уже на офіційному сайті «Батьківщини» з’являється стаття про те, що з лопатами в руках тернополяни перемогли беззаконня та не дозволили знищити березовий гай на Східному (згодом цю статтю передрукували також і деякі місцеві інтернет-видання). В ній зазначено, що пенсіонери «Східного», котрі виступають проти забудови, звернулися по допомогу до даної партії і разом з її представником провели мирний мітинг проти будівництва. В статті вказано, що пенсіонери отримали юридичну допомогу. Але під час мітингу самовільно власноруч засипали ямки між березами.

При цьому, як стверджують очевидці, насправді агресивно налаштовані пенсіонери навіть не хотіли слухати, що їм намагалися пояснити ініціатори встановлення літнього майданчика.

Попри це, «Погляд» дізнався, що ніяким бетоном дані ямки заливати ніхто не збирався. І ніяка антисанітарія березовій алеї не «світить». Оскільки торговий центр поруч навпаки зацікавлений у належному вигляді тієї зеленої зони. Крім того, раніше тут збиралися «побухати» підлітки та різного роду безхатченки, а тому проходити мимо цієї алеї увечері було навіть небезпечно. Торговий центр планує навіть поставити тут лавочки, та в майбутньому звести дитячий майданчик, аби мешканці «Східного» (на якому до речі, не так багато місць відпочинку для дітей) мали куди прийти відпочити.

- Ми хочемо пояснити мешканцяв масиву, що жодна берізка в гаю зрізана не буде, бо ми самі зацікавлені в збереженні дерев, – розповіла «Погляду» представник торгового центру на вул.Монастирській Яна Соколова. – Адже вікна наших розважально-відпочинкових закладів виходять на цей березовий гай. І ми зацікавлені, щоб наші відвідувачі споглядали гарний, зелений краєвид. Крім того, ми хочемо навпаки його окультурити. Адже зараз цю територію ніхто не прибирає, вечорами там збираються шумні компанії, а також бігають зграї собак. А коли тут постане літній майданчик, то територія додатково буде освітлюватися та охоронятися. Від цього мешканці навпаки виграють. Та ще й зможуть відпочивати тут культурно, сім’ями та з дітьми.

Яна Соколова запевнила, що бетоном заливати ямки ніхто не буде, оскільки конструкція літнього майданчика буде дерев’яною. Відповідно, ями викопали лише для того, аби туди вставити дерев’яні підпорки. На осінньо-зимовий період майданчик взагалі буде демонтований.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.