Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Але те, що ми “приписали” собі, не відбулося б і без наших колег з інших незаангажованих ЗМІ...

Однозначно, сайт “Тернопільский тиждень” чомусь сприймається як такий, що нетерпимий і критично налаштований в першу чергу до ВО “Свобода” і особисто до очільника Тернополя Сергія Надала (та, в принципі, ми цього і не приховуємо, адже ми критикуємо не пересічних громадян Тернополя, а представників громади, яким ці ж тернополяни делегували певні повноваження і на певний час — прим.ТТ).

Принаймні, нам часто таке закидають певні недолугі та недалекі політики “дрібного розливу”.

Ну, кожен, як то кажуть, міркує в силу своїх розумових здібностей.

Але не про це зараз. А про те, що послідовно, конструктивно і дієво критикуючи владу у Тернополі, ми не зробили нічого поганого і не “скочуємося” до бульварної жовтизни. І це дає свої результати. Наведемо тільки деякі приклади, які ілюструють немарність наших зусиль.

Приклад перший: ми доволі часто публікували статті про те, що “новаційний плазмотрон” на Театральному майдані був фактично певний час таким собі ексклюзивним рекламним носієм телеканалу ТВ-4, який “тісно” співпрацює з паном Надалом. А зараз на цьому ж плазмотроні можна побачити демонстрацію роликів про Тернопіль навіть телеканалу ІНТБ, який, за всіма даними, належить Роману Заставному!?

Приклад другий: ми ретельно відслідковували (і відслідковуватимемо, бо саме через фаховість цієї структури залежить імідж як Тернополя, так і його очільників на тлі всієї країни) діяльність і роботу прес-служби Тернопільської міськради і наповнюваність та зміст офіційного сайту мерії. В результаті, мусимо визнати, їхня робота ПОКРАЩИЛАСЯ - “ляпи” хоч і є, але їх трішки менше! Чи це заслуга Максима Черкашина, а чи начальниці його Катерини Калуш, а чи ще когось, ми ще проаналізуємо і про це напишемо).

Третій приклад: саме ми “довбали” найбільше очільника міста стосовно того, що розпивання кави у робочий час в приватних закладах громадського харчування з представниками “вибраних ЗМІ”— як мінімум не розумно, а як максимум - “попахує” корупційними діяннями. Як наслідок — Сергій Віталійович останнім часом взагалі майже перестав віч-на-віч спілкуватися з “акулами пера” (тут ми, напевне, перестаралися, оскільки наші колеги кажуть, що все таки інформація, так би мовити з перших рук, тобто з уст мера, полегшувала їм професійну діяльність — приносимо вибачення колегам — прим.ТТ)

Але сподіваємося, що пан Надал цю ситуацію “розрулить”, адже зустрічатися з журналістами можна і в Зеленій кімнаті чи сесійній залі міськраді, а чи в прес-клубі чи в Центрі комунікацій. Було б тільки бажання владоможців.

Приклад четверий і завершальний для сьогоднішньої публікаціії: ТТ, немає де правди діти, “проїзджався” по такому собі С. Півтораку, який очолював газету “Тернопіль вечірній”, хоча до цього був “засвічений” у низьці скандалів. В тому числі і в підозрі у хабарництві. В своїх публікаціях ми натякали, що в цей ЗМІ потрібна “свіжа й молода кров”. Адже газета “Тернопіль вечірній”, яка, на жаль, за останні роки перетворилася на “бойовий листок” міськради (таке сталося ще і при попередніх мерах), опустилася далі нікуди, зважаючи на її тираж (як в принципі й деякі інші місцеві газети). Але, врешті, “ТВ” віднедавна має молодого редактора (звісно, не без відома пана Надала). Не знаємо, чи це допоможе газеті, але Інна Сирник — хороша журналістка, приємна колега і розумна людина. Тож, повторимося, зичимо їй стати креативним менеджером і здібним головним редактором колись однієї з найпопулярніших газет України.

І як резюме матеріалу: команди, побратими, колеги тощо - не вічні. А Тернопіль — це наше місто, наша Батьківщина. І якщо люди, які, маючи владу, мають можливість робити наше місто кращим — будуть це робити — ми всі готові їм допомагати. В міру, повторимося, своїх можливостей. І не важливо, хто це — Заставний, Надал, Вася Пупкін чи Акстісія Вольдемарівна. Адже нам і нашим дітям жити у цьому Місті.

Для чого ми все це пишемо? А для того, що нам видається (тьфу-тьфу, щоб не наврочити), що міський голова Тернополя Сергій Надал, здається, зрозумів — він мер не однієї партії - він міський голова МІСТА Тернопіль. І почав робити висновки, роблячи хоч якісь зміни...

P.S. Пафосність публікації, зрозуміло, “зашкалює”. Але ТТ сповідує, з посеред інших, принцип — журналіст, як людина творча, має право на вираження своїх почуттів і свого бачення ситуації. На те він і журналіст!

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-1 #9 Ред, ТТ 03.06.2012 23:25
а ви, Михайло, не заходьте на наш сайт і не читате його, адже він "тхне політикою", а відвідуйте сайти для людей з нетрадиціною орієнтацією, чи для книголюбів, чи де пишуть про читсе і вічне кохання, тобто ті, які "пахнуть мімозами", або які тхання вам до вподоби, от і все :P
Цитувати
 
 
0 #8 Михайло 03.06.2012 22:57
тупенька у вас газета, чесно зізнаюсь) читати огидно...)) ви ж не обєктивні)) :lol:
Тхнете політикою))
Цитувати
 
 
+2 #7 Сергій 22.05.2012 12:12
зміни видно. Надал працює сам і всіх заставляє
Цитувати
 
 
+2 #6 Рая 18.05.2012 23:28
ваші слова та б розумним людям у голову, але надал не той, він занадто затятий, а іну сирничку взяв з інших ричн, думаю натяк зозумілий?????????
Цитувати
 
 
-4 #5 Семен 18.05.2012 18:05
Надал набуває досвід! він буде мером на 2 термін!
Цитувати
 
 
+3 #4 Ромко 18.05.2012 13:26
не тіште себе ілюзіями. надал яким був таким і залишиться, податківці, як і мєнти, колишніми не бувають
Цитувати
 
 
-3 #3 Рая 18.05.2012 10:22
з Надала вивітрюється дух податківця. він стає господарником, от і все
Цитувати
 
 
0 #2 Антон 18.05.2012 00:55
а я скажу так - супер матеріал, без приниження себе і когось, ви зростаєте, от би політкам повчитися у вас, журналюг, молодці,їй бо - тернопіль вижеве при любій владі
Цитувати
 
 
+2 #1 Iwasuk 18.05.2012 00:48
idit w dupu6ypmh
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.