Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Не таємниця, що журналісти часто відстежують матеріали своїх колег. Адже, погодьтеся, цікаво, що пишуть конкуренти. ТТ також не виняток, звісно. От і в неділю на сайті За Збручем, який немає вихідних даних, тобто приховують хто на нього працює і хто власник цього порталу, хоча в журналістських колах відомо, що його фінансує, окрім регіонала, заступника голови ТОДА, ще й один відомий свободівець (але про це якось іншим разом - прим.ТТ) зявилася стаття. Стаття, прочитавшу яку навіть ми, журналісти, не зрозуміли НІЧОГО. А ми, впринципі, як то кажуть "в темі" того, що відбувається в політично-чиновницькому середовищі Тернопільщини. 

Автор нижченаведеного піубліцистичного есе примудрився написати її так, що не згадав жодного прізвища чи назви ЗМІ в доволі розлогому тексті? Так ще треба вміти, повірте! Та прочитайте самі передрук цього “шедевру”

Олег Мартинюк: Гріш – ціна, в базарний день! N’est-ce pas, Vasiliy?

Вряди-годи, так і хочеться скористатись з примарної можливості замовчати проблему. І від того замовчування, сподіватись, що проблема сама собою розсмокчеться. Знаєш, що це не так, ба, навіть, зовсім навпаки. А таки пробуєш.

Щось подібне спало на думку, коли джерела близькі до Тернопільського обласного КОДу останнім часом повідомляли про неприховану торгівлю одним із керманичів цього утворення виборчими округами. Саме завзяту торгівлю, а не пошуком у своїх рядах достойних претендентів. Джерела називали конкретні імена й конкретні цифри. Вірити – не хотілось. Тим більше не було бажання виставляти ці повідомлення широкому загалу на огляд. Надіявся на здоровий глузд і, бодай, крихту інстинкту самозбереження.

Реалії життя – розбили ілюзії!

Спочатку, насторожили публікації у знаній обласній газеті сумнівних даних якогось опитування щодо динаміки підтримки потенційних кандидатів у народні депутати на округах Тернопільщини. Проведеного невідомо ким. Потім, на одному з новинних сайтів з’явився переказ статті контуженого на всю голову українофоба-депутата з ПР. Як не «дивно», стосувались вони однієї й тієї ж особи. Особи – неординарної, а тому й небезпечної для місцевих партійних князьків. Як задавнених, так і новоспечених. Особи, що не вписується у звичну схему «товар-гроші-товар», яку так полюбляють наші «знані й потужні» керманичі. Більше того, позбавляє їх тієї першої складової вищевказаної формули: товару – виборчого округу.

Не хотілось вірити у те, що розроблена чітка, струнка система «здачі» округів. Шляхом висування, так званих, узгоджених, широковідомих у вузьких колах, кандидатів, які є завідомо непрохідними. Розгалужена по всій Україні!

ЕАГ “Фокус” буде прискіпливо відстежувати всі кроки у цьому напрямку зроблені місцевим керівництвом, так званої, «об’єднаної опозиції», а радше, тими двома керівниками, які перебрали на себе сміливість визначати «достойників». Будь-які натяки на «продажність», «лиття води на млин» когось там тощо, заздалегідь відкидаються. Без пояснень!

На сам кінець, хотів би поділитись однією мудрістю. Колись давно один досить неоднозначний чоловік, колишній прокурор, а потім – адвокат, котрого вже купу років з нами немає, сказав чудові слова: «Олег, «хороший хлопець» – не професія!»

Хочу повторити, але проектуючи на ситуацію. Запропонований кандидат, ймовірно, може бути прекрасною людиною, господарником, душею компанії. Але зрозуміймо! Ми обиратимемо не претендента на «Містера Всесвіт», не керуючого відділу «снаб-збита» Тернопільщини, не тамаду на фест! Ми будемо обирати НАРОДНОГО ДЕПУТАТА, політика. Тестом на придатність якого стануть відповіді на питання не на ЩО НЕ ТАК у нашій державі, а ЩО ЗРОБИТИ, яким чином щоб виправити ситуацію.

Олег Мартинюк, ЕАГ «Фокус», з сайту За Збручем

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі  

 
+3 #4 Вуйко 21.05.2012 09:15
ну що тут не ясного. Пан Олег написав про ображеного Наливайченка. Майже всі "піяють" йому який він хороший. А тут... Деревляний заявив про те, що пан Валентин не може іти від опозиції. Ну як так?? Так, пане Олеже? А ще говорять, що й округ порізали під нього, бо владний він. Але ж це не правда, правда пане експерте? От і всі прогнози. Просто Вельмишанований пан забуває, що все стає відомим - і правда про Наливайченка не виключення.
Цитувати
 
 
+2 #3 Антон 20.05.2012 23:10
правильно підмітили - журналістика це факти, а не красиві нічого незначачі фрази всяких нарцисів-філософів, маєш що сказати - кажи, а не вітєватими словами розкидайся
Цитувати
 
 
+2 #2 ред. ТТ 20.05.2012 22:49
дякуємо, повиправляли:)
Цитувати
 
 
-2 #1 fgthh 20.05.2012 22:07
повиправляйте помилки для початку
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.