Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Знаю, що не надрукуєте цього листа, адже за всіма даними ваш сайт підтримує Романа Заставного, який колись був у Тернополі міським головою, а тепер має велике бажання стати народним депутатом. Та попри це таки надішлю його Вам, що б знали, на чиїй стороні “граєте”.

Так от, у неділю разом з родиною вирішили провести час, гуляючи Тернополем. Тим більше, що до нас приїхав гість з Австрії. Після двох годин у центрі, вирішили десь перекусити. І тут я згадав, як ви в одній зі статей писали, що у колишньому ресторані “Україна” нібито пан Заставний відкрив пивний гарний заклад. Вирішили туди зайти. Нас було четверо дорослих і один малюк.

Перше, що неприємно вразило у приміщенні колись цілком пристойного ресторану — це напівтемрява. Друге, що одразу привернуло увагу — накуреність закладу. Ми так і не зрозуміли, чи палити дозволено у всьому приміщенні, чи в окремих місцях, адже цигарковим димом і пивними “вихлопами” смерділо вже при вході. Шум, гамір і пяні крики молоді, який стояв у “файному місті” (а була тільки обідня пора), відбили в нас бажання навіть присісти, щоб ознайомитися хоча б з меню. Тож ми просто розвернулися і пішли геть. І знаєте — стало образливо. Адже ще років чотири тому ми в ресторані “Україна” досить гарно відсвяткували весілля товариша.

То ж чи праві ви були, коли написали в одній зі своїх статей, що пан Заставний, чи хто там на папері відкрив це “файне місто”, зробили добру справу для Тернополя?

З повагою, тернополянин Мирослав.

Примітка від ТТ. Пане Мирослав та інші — не помиляється той, хто нічого не робить. Ми — не святі. А Вашого листа опублікуємо. Оскільки, повторимося в тисячний раз — ані Заставний, ані будь-який інший політик не є нашим шефом чи споносором. Навпаки, ми тільки вітаємо, коли наші читачі пишуть нам про ті чи інші негаразди в Тернополі чи області. Ми — відкриті! І не боїмося публікувати те, що думаємо, як би воно комусь там не подобалося.

Тепер стосовно  “Файного міста”? Так, наслухані вже про цей заклад. Але він — приватна власність. Схожих до нього є багато в Тернополі. Кожен обирає місце для власного відпочинку на свій смак і гаманець. Той же Роман Заставний має, приміром, в Українському домі “Перемога”  непогану затишну кавярню.

До слова, попри те, що теперішній міський голова Тернополя Сергій Надал начебто “воює” зі своїм попередником на посаді через законність переходу “з рук в руки” приміщення колишнього ресторану “Україна”, саме деякі працівники мерії не тільки стали завсідниками теперішнього “Файного міста”, а й водять туди зірок естради, які приїзджають у наше місто. І ми маємо цьому докази. Але що поробиш? Таке життя — публічно всі політики говорять і озвучують одне, а насправді всі між собою “вась-вась”, а нас сприймають тільки як електорат під час виборчих компаній...

"Тернопільський тиждень"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.