Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Проходивши своїм звичайним щоденним маршрутом по місту, повідомляє кореспондент Чортківських новин, мені в око потрапила надзвичайна ситуація, яка сталась не в іноземній державі і навіть не в Донецьку чи Єнакієво , вона сталась в центрі Чорткова, в центрі західної України, в центрі Галичини та ще й в службі, яка покликана навпаки боротись з надзвичайними ситуаціями, а не створювати їх.

На території Чортківського районного відділу УМНС України в Тернопільській області по вул.Шевченка, 27, піднятий Державний Прапор України ДОГОРИДРИГОМ.

ЗАКЛИКАЮ громадських діячів Чортківщини, громадські організації району взяти на контроль цей кричущий факт антидержавного злочину.

ЗАКЛИКАЮ прокуратуру дати оцінку цій ситуації, притягнути до відповідальності посадових осіб, які допустили цей факт наруги над державними символами України.

КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

Стаття 338. Наруга над державними символами

1. Публічна наруга над Державним Прапором України, Державним Гербом України або Державним Гімном України – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років. { Абзац другий частини першої статті 338 із змінами, внесеними згідно із Законом

N 1441-VI ( 1441-17 ) від 04.06.2009 }

      

 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.