Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

21.05.2012 в Чортківській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада при голові райдержадміністрації, на якій розглянуто питання забезпечення нормального водопостачання жителям міста Чорткова, якості води в р.Серет і водопровідній мережі. Прийнято рішення звернутися в обласну державну адміністрацію з проханням надати кошти з обласного бюджету для фінансування заходів щодо попередження розвитку надзвичайної ситуації, компенсації збитків виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства.

Згідно інформації Чортківської райсанепідемстанції показники води в р.Серет по вмісту кишкової палички значно перевищують допустимі норми, рівень окиснюваності перевищує норму, проте уже близький до неї.

Подача води у м. Чортків здійснюється з резервних джерел за графіком: вранці з 7.00 год. до 8.30 год. та у вечері з 19.00 год. до 20.30 год.. До надзвичайної ситуації водопостачання здійснювалось з 6.00 год. до 10.00 год. та з 18.00 год. до 22.00 год.

В р. Серет хімічні показники поступово підходять до норми, окиснюваність перевищує допустимі норми. По бактеріологічним показникам відмічається ріст кишкової палички.

Питання ліквідації наслідків надзвичайної ситуації буде розглянуто на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 23.05.2012.

 

 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.