Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Злодії орудували на кременецькому кладовищі.

Нещодавно правоохоронці Кременецького райвідділу внутрішніх справ затримали групу викрадачів металу. У погоні за чорним золотом злодії не погребували викрадатиогорожу з міського кладовища.
Все організував 22-річний мешканець райцентру, - повідомляє ЦГЗ УМВС в Тернопільській області. Парубок рано одружився, однак сім’янин з нього виявився нікудишнім, тож невдовзі покинув дружину з дитиною на руках та байдикував в батьківській хаті. Заробляти на прожиття чесною працею парубок не бажав, а добряче погуляти любив. А який відпочинок без грошей? От і задумав розжитися на готівку. Лиходій проживав неподалік місцевого кладовища. Металева огорожа впала в око зловмиснику і той швидко розробив план збагачення. Вирішив розібрати металеві конструкції та здати на металобрухт. На підмогу покликав свого 20-річного приятеля, мовляв, заробиш й собі яку копійчину.
Уночі, взявши лома, злодії подалися на кладовище. Спритні крадії зуміли позривати декілька частин металевої огорожі та взялися переносити їх на господарство старшого зі злочинців. Лиходіям вдалося непоміченими дістатися до будинку. А наступного дня організатор злочину розпиляв метал на шматки, та, найнявши транспортний засіб, успішно відвіз крадене на пункт здачі металобрухту. За нього лиходій вилучив майже сімсот гривень. Гроші використав для власних потреб, тоді як спільник за допомогу отримав лише вісімдесят гривень.
Пізніше були й іншінабіги на міське кладовище. Як згодом встановлять працівники міліції, загалом зловмисникам вдалося розібрати понад вісімдесят конструкцій огорожі та здати на металобрухт. Як повідомив начальник Кременецького райвідділу міліції Василь Крайник, організатора злочину та його спільників затримали, проти них порушені кримінальні справи. Міліціонери підозрюють у крадіжках огорожі ще декількох кременчан. Правоохоронці з’ясовують їх причетність до викрадення металу з пам’ятників на могилах.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.