Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А учні та вчителі інших навчальних закладів, виходить, “другосортні”?

Як ми вже повідомляли, свято останнього дзвоника відзначили загальноосвітні навчальні заклади міста Тернополя 25 травня. Міський голова Сергій Надал привітав у цей день учнів, батьків та вчителів школи №17 та №29. В подарунок від очільника міста до 1 вересня 2012 року дані навчальні заклади отримають нові сучасні комп’ютерні класи.

Ще минулого року “Тернопільський тиждень” писав, що і тоді Сергій Надал з підлеглими дарували подарунки школам. Але у нас, порівнявши два матеріали з різницею в рік часу, здивування викликав той факт, що наш вельмишановний частиною тернополян мер Сергій Надал, коштовні дарунки роздає чомусь тільки вибраним школам, а точніше двом - ЗОШ №17 і ЗОШ №29 (дивіться статтю за минулий рік  Чиновники дарували школам ноутбуки: цікаво, чи там не навчаються їхні діти?) 

А тому ми уклінно просимо поки що чинного міського голову Тернополя пояснити таку “обраність” якщо не для нашого сайту, то хоча б на офіційному порталі Тернопільської міської ради або на одному з чисельних місцевих сайтів, які Ви, пане мер, підтримуєте. Морально, звісно, підтримуєте... Бо то ж геть був би скандал, якби громада дізналася, що очільник Тернополя, який отримує зарплатню завдяки пересічним тернополянам, фінансує певні ЗМІ, щомісяця витрачаючи на це десятки тисяч гривень (а подарунки робите тільки ЗОШ №№17 і 29).

Чи не так, пане міський голово? (ми не про фінансування ЗМІ, ми про те, чому Ви обдаровуєте тільки дві вибрані школи?)

У нас таке наразі питання.

На відповідь очікуємо і слідкуватимемо за цим дуже прискіпливо...

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-2 #3 форос 11.06.2012 07:52
Надал за свої гроші що кому хоче, то і дарує. а ті, хто пробують щось там вказати, хай самі щось добре зроблять
Цитувати
 
 
+3 #2 Антон 26.05.2012 20:19
та то ясно, але але цікаво було б послухати, як мер відбрувався б чому саме цим школам, бо навряд чи він так і скаже - в цій школі вчився я, а в тій моя доця, і питання до сайту - - якщо маєте факти що надал полатить газетам, тб чи сайтам - оприлюднюйте, це ж у вашому стилі, було б цікаво знати ху із ху, і хто їсть з надолової долоні, тож назви в студію
Цитувати
 
 
+5 #1 Sasha 26.05.2012 19:47
Надал вчився у 17 школі, а його дочка зараз вчиться у 29. от і все пояснення
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.