Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Чужих дітей не буває» - говорить вислів, не позбавлений правдивого змісту. І все ж, скільки їх сьогодні є – дітей, котрі не отримують такої необхідної для них опіки й підтримки вже з перших років життя... Та не опинились поза увагою учні спеціальної школи, що у Тернополі на вулиці Сахарова – про них, окрім їхніх педагогів, сьогодні дбають міліціонери місцевого міського відділу внутрішніх справ.

Діти, які навчаються у цій школі, мають особливі потреби не лише у догляді за ними, за їхнім здоров’ям та розвитком. Вони так, як і усі інші юнаки та дівчата, тягнуться до добра й тепла, прагнуть спілкування та підтримки, шукають відповіді на багато запитань.... Ці діти – найдобріші, не зіпсовані дорогими сучасними розвагами… Вони знають, що міліціонери прийдуть до них знову і знову, тому поважають їх та цінують їхню працю.

А правоохоронці не шукають особливої нагоди завітати до своїх підшефних, вони тут постійні та бажані гості. Як розповідає начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ, полковник міліції Олександр Хілюк, найчастішим приводом для спілкування з підлітками є їхнє спільне захоплення футболом. Спорт об’єднав дітей і міліціонерів у дружню команду, тепер ніхто з них не уявляє свого життя без такого корисного заняття.

Та нещодавня зустріч правоохоронців з дітьми та колективом школи була сповнена приємним сюрпризом. Вихованці отримали від своїх шефів іграшки, солодощі, а адміністрація в користування – офісну техніку.

«Творіть добро» – нагадує кожному перехожому напис над центральним входом у навчальний заклад. І так хочеться, щоб на кожну таку школу були небайдужі люди, готові завжди прийти на допомогу не з обов’язку, а від щирого серця…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.