Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

27 травня 2012 року, у приміщенні драмтеатру, пройшов другий етап XIV конференції Тернопільської обласної організації Партії регіонів.

Партконференція розпочала свою роботу о 10 ранку і завершила її близько 11.00. Що цікаво, на цей захід не були запрошені представники ЗМІ. З поінформованих джерел нашому сайту стали відомі деякі деталі цього заходу. У повістці денній стояло одне питання: «Про діяльність Тернопільської обласної організації Партії регіонів у період з 25 жовтня 2011 року». Хоча, насправді, було обговорене і ще одне важливе питання, а саме процес підготовки до осінніх виборів у Верховну Раду України.

У президії конференції знаходилися п’ять осіб: Валентин Хоптян, Орест Муц, Олександр Козуб, Петро Гоч та Павло Федик, повідомляє Електорат.

Першим до слова був запрошений Валентин Хоптян – голова тернопільської обласної організації Партії регіонів. У своєму виступі очільник регіоналів та Тернопільської області відзначив, що за інформацією з останнього засідання Ради Регіонів при Президенті України, Тернопільська область посідає третє місце (після м. Києва та Київської області) за результатами соціально-економічного розвитку. Також Валентин Антонович розповів про конкретні дії обладміністрації у плані покращення соціальної та культурної інфраструктури області. Було відзначено, що після перереєстрації членів партії, з 18 тисяч партійців залишилося тільки 6 тисяч «з копійками», але вже за його діяльності у партію прийнято понад 10 тисяч нових «регіоналів». Голова Тернопільської ОДА оприлюднив аналіз роботи районних партійних організацій. Так, за його словами, станом на 25.10.2011 року на балансі в ТОО ПР було лише 2 комп’ютери, а зараз кожна районна організація має власний партійний офіс, обладнаний за останнім словом техніки. Відновлено процес збирання членських внесків, як приклад наводилася Гусятинська районна організація партії, здатна діяти самостійно у фінансовому плані.

Другим до слова було запрошено Олександра Козуба, заступника керівника фракції ПР у ВР України, експерта ЦВК. У своєму виступі пан Олександр зазначив, що стан розвитку Тернопільської обласної організації цієї партії є належним. Відмітив про необхідність проведення до 15 червня цього року зборів у всіх партійних осередках Партії регіонів на Тернопільщині.

І, на завершення, слово було надано екс-керівнику Тернопільських «регіоналів», нардепу Оресту Муцу. Орест Павлович, за інформацією нашого джерела, перш за все, передав вітання делегатам обласної конференції від вищого партійного та державного керівництва. Потім, у виступі він щиро подякував своєму наступнику (В.А.Хоптяну) за те, що Валентину Хоптяну вдалося зробити те, чого не вдалося зробити йому, відмітив потужність теперішньої команди тернопільських «регіоналів». Надбанням нового керівництва парторганізації є побудова великої структурованої команди з партійних функціонерів. За словами Ореста Муца, і Валентин Антонович Хоптян проявив себе, як досвідчений партійний функціонер.

Було також зазначено, що обласна організація цілком готова до висування своїх кандидатів-мажоритарників у всіх одномандатних виборчих округах.

Говорячи про, так званий «закон про другу державну мову» пан Орест сказав, що його позиція є принциповою і не змінною. Він довів до керівництва фракції та партії, що не буде підтримувати цей законопроект (про впровадження російської мови, як другої державної).

Нардеп заявив, що на Тернопільщині «хрунів» не було і не буде, що він відстоював інтереси громади і буде відстоювати їх надалі. Голосування за другу державну мову народний депутат прирівняв до зради батька та матері, свого рідного краю і сказав, такий вчинок не має виправдання та ціни.

На завершення, Валентин Хоптян окреслив найближчі задачі обласної партійної організації: проведення зборів у всіх первинних осередках партії, висування делегатів на чергову партконференцію та процес створення власного друкованого органу (назва, наразі, не відома). От так провели наші Тернопільські «регіонали» свою партійну конференцію.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.