Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За 2,5 грн можна проїхати 7 кілометрів!?

За неофіційною інформацією підвищений тариф скасували, тому що не всі перевізники у Тернополі з ним погодились. Тобто, ті таксофірми, які б піднняли ціну, могли програти. Бо ж пасажири обирали б їхніх дешевших конкурентів. Проте, як зазначають фахівці, ціна таки зміниться і уже в найближчі тижні. Мовляв, сьогоднішній тариф нерентабельний.

- Зараз дуже нестабільна ситуація, - розповідає голова обласної профспілки таксистів Петро Бабчишин. - Вартість пального зросла, розхідних матеріалів - також. Система оподаткування також змінилась. Тому з сьогоднішнім тарифом таксофірми ледь на нуль виходять, а часто в “мінусах”. А працюють лише тому, щоб зцього ринку не вилетіти. Тому об’єктивно можна стверджувати, що тариф потребує зміни.

Під рентабельним, пан Бабчишин має на увазі зростання приблизно на 20-25 копійок за кілометр. Але для кожної фірми таку зміну потрібно вираховувати окремо.

- Потрібно простежити, щоб не було зловживань,- каже пан Бабчишин. - Мова має йти про зростання, яке б дозволило мати хоча б якісь прибутки, а не підняття тарифу до необгрунтованого рівня. - Думаю, як тільки зміниться тариф на проїзд в громадському транспорті, то й таксі подорожчає.

Оцінити теперішній та імовірний тарифи погодився тернопільський водій, який щодня їздить власним авто на газі (майже всі автомобілі таксофірм переобладнані на газобалонне устаткування - ред.), - пишуть «20 хвилин»

- Куб газу коштує близько п’яти гривень. Тариф в таксі – дві з половиною гривні. За цю суму можна заправити пів куба пального, - розповідає тернополянин Анатолій. - У балони вміщується 13 “кубів” газу, їх вистачає на 180 кілометрів. На одному кубі можна проїхати майже 14 кілометрів. На половині - сім кілометрів.

Тобто за 2,5 грн, яку тернополяни платять за один кілометр шляху, рядова таксівка на газі може проїхати ще шість

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.