Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Із 14 травня по 5 червня на дорогах Тернопільської області проводиться операція «Автобус-2012». Працівники ДАІ проводять комплекс профілактичних засобів для безпеки пасажирських перевезень, щоб попередити аварії, покращити транспортну дисципліну водіїв і підвищити технічну готовність автобусів до експлуатації під час «Євро-2012».

Володимир Погрібний, начальник відділу автотехінспекції УДАІ в області: «Уже задокументовано понад 500 порушень Правил дорожнього руху, які допустили водії автобусів та мікроавтобусів. У тому числі є один випадок керуванням водієм мікроавтобуса у стані алкогольного сп’яніння».

Працівники ДАІ пильнують за дотриманням умов режиму праці та відпочинку водіїв, технічним станом автобусів, справністю запасних та аварійних виходів.

Володимир Погрібний, начальник відділу автотехінспекції УДАІ в області: «Поширеними залишаються такі порушення, як перевезення людей в технічно-несправному транспорті, перевезення пасажирів понад встановлену норму і недотримання маршруту руху».

Особливо наглядають державтоінспектори за водіями, які обслуговують дітей. Тому перевізники мають дотримувалися всіх вимог щодо транспортування організованих груп малечі автобусами, повідомляє ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.