Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще одна нагальна проблема області – дерибан землі.

Голова Тернопільської «Батьківщини» Василь Деревляний заявив про чергові «пригоди» голови ОДА В.Хоптяна, який, живучи у приватному помешканні такого собі громадянина М.Глушка у Кам’янках Підволочиського району, вирішив «подякувати» своєму благодійникові в досить оригінальний спосіб: виділивши йому з земель резервного фонду 190 га. Це нічого, що на ці землі законно претендують майже 150 жителів Кам’янок і Мовчанівки, головне – віддячити панові Глушку, а люди нехай зачекають.

Не менш винахідливим став також голова Кременецької РДА Михальчук, який додумався виділити 6 земельних ділянок по 2 га кожна… своїм родичам. До слова: ділянки розташовані у селі Дунаєві Кременецького району, а родичі «розкидані» по всій області: один живе у Тернополі, інший у великій Березовиці, а ще хтось аж у Джурині на Чортківщині.

Яка причина такого поспішного земельного дерибану? На думкунардепа, повідомляє офіційний сайт ТОО ВО «Батьківщина», причина криється у недавньому посланні президента Януковича до Верховної Ради, адже саме в цьому документі чітко задеклароване бажання цієї антиукраїнської влади перетворити землю на товар, продавши який, можна вкотре збагатитися. А хіба Хоптян і Михальчук не хочуть бути багатими?

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.