Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хлопці- тягнибоківці риють собі самотужки "електоральну могилу". Ну й “прапор їм в руки”...

Буквально кілька місяців тому в Тернополі запровадили нововведення — заборонили без спеціального дозволу розклеювати на стовбах, рекламних площинах та інших носіях рекламу чи оголошення без спеціального дозволу відповідної структури.

Нагадаємо, що у Тернополі мали намір штрафувати за розклеювання оголошень і плакатів.

  

При виявлені осіб, які її розклеюють у невстановленому для цього місці, працівник управління муніципальної поліції фотографує факт порушення, а при встановлені особи складає протокол та направляє його на адмінкомісію, – зазначав свого часу Сергій Волков, начальник управління муніципальної поліції. – Якщо це фізична особа, то адмінкомісія має право, згідно статті 152 Адміністративного Кодексу про порушення правил благоустрою, винести штраф від 340 до 1360 гривень, а якщо юридична особа – від 850 до 1700 гривень”.

І от вже сьогодні рекламні тумби Тернополя заліплені плакатами агресивного змісту. На фото людина із розрізаним та закривавленим язиком. Біля обличчя – ножиці, по яких стікає кров. На плакаті написано: “Двоязичіє”, далі: “На собі спробуйте, янучари”.

    

Фото плакатів надіслала ДОБІ постійна читачка та дописувачка Ольга Гунь. Жінку обурює те, що в місті офіційно пропагують насильство та жорстокість.

- На тумбах написано, що можна ліпити тільки санкціоновану рекламу. То виходить, що цим хуліганам ще й дозвіл дали в міській раді. І куди ж це світ котиться, – пише на скриньку жінка, – я розумію, мову треба захищати, але ті плакати – то не захист, то маразм! Йдеш по місту з дитиною, а всюди та кров, ті язики, той жах. То можна в суд подавати і просити компенсацію за моральну травму.

Ольга Гунь каже, що плакатами заліпили кожну тумбу, вона бачила їх в центрі, на БАМі і на Дружбі. Під картинкою є підпис політсили, яка ліпила ті зображення: “Свобода”.

А дійсно, в такому випадку постає два запитання — якщо ці “примітивно-шокуючі” плакати розліплені “хлопцями тягнибока” без відповідного дозволу, то гріш ціна владі в місті на чолі з Сергієм Надалом, який навіть зі своїма однопартійцями не може впоратися.

Але якщо ці, так звані націоналісти, розвішали огидні зразки агітпрому з дозволу міськради і комунальних служб — то тут взагалі немає про що говорити. Наступним, схоже, можуть бути й агітки зі свастиками, відірваними частинами тіла своїх іделогічних супротивників тощо. А що? Один чорношкірий боксер свого часу розмістив на власній футболці колаж, де він начебто тримає відірвану голову українського боксера . Щоправда, цей неандертальський піар-хід не допоміг вихідцю з Африки, а навпаки тільки надихнув нашого спортсмена ретельніше натовкти пику противнику. 

А те, що схожі плакати розміщують в нашому краї, відкиним зараз роздуми про етику чи мораль, наштовхує тільки на одну думку:   “свободівській масі” в Тернополі дозволено все!!! От наше файне місто, більшість громадян якого самі собі обрали цю владу, тепер пожинає плоди правління парубків-тягнибоківців...

P.S. Чомусь, зважаючи що інформацію ТТ намагається подавати крізь призму іронії або ж сарказму, в залежності від серйозності матеріалу, пригадався анекдот в тему: "Маленький Сергійко застає батьків, які в іншій кімнаті займаються любощами. Сергійко постояв, подивився, подумав і промовив : - І ці люди забороняють мені длубатися в носі...  "

"Тернопільський тиждень"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі  

 
+1 #4 Lelya 11.06.2012 16:38
Агітки несуть в собі досить очевидну суть. Язик розрізаний на дві частини- це якраз те, що і намагається зробити з нами, простими людьми влада.
Зображення несе в собі огиду, для того щоб люди замислились про гидотність й неприродність "мовного" закону.
Цитувати
 
 
+3 #3 форос 11.06.2012 07:49
агітки - те, що треба. інакше не навчиш. ви подивіться відеорекламу від ДАІ
Цитувати
 
 
+2 #2 Олександр 04.06.2012 12:03
Позорище для Тернополя.
Цитувати
 
 
+2 #1 антитягнибакс 03.06.2012 17:53
збочений розум - збочені агітки, такий нажаль девіз нациків, тут погоджуюся, що вони вже нетямлять що роблять, але куди ж дивиться надал, попри все він не з тої зомбованої когорти тягнибаксів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.