Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

… в якому працюють 10 громадських рад.

Міський голова Сергій Надал зустрівся з директором програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження», кандидатом юридичних наук, Олексієм Орловським. На зустрічі обговорювалися можливості співпраці та участі Тернополя у проектах фонду.

«Тернопіль – не надто активне місто з отримання грантів від нашого фонду. Так, минулого року проекти захистили лише дві громадські організації з вашого міста: «Нівроку» та регіональне відділення «Асоціації міст України». Тепер ми плануємо вперше оголосити конкурс щодо підтримки діяльності та створення центрів з надання адміністративних послуг. Щось схоже вже втілено у Вінниці та Миколаєві», – розповідає Олексій Орловський.

«У наших планах є багато проектів, які ми будемо поступово реалізовувати. Сьогодні ми інтенсивно працюємо над впровадженням у виконавчих органах міської ради системи управління якістю ISO. Спільно з організацією «Нівроку» у планах є створення молодіжного центру культури, дозвілля молоді. Крім того, Тернопіль – єдине місто в Україні у якому працюють 10 громадських рад при органі місцевого самоврядування. Створені громадські ради для налагодження ефективної взаємодії міської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів ради з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та виконання загальноміських програм. Для реалізації інших запланованих проектів ми сподіваємось на підтримку Всеукраїнських та Міжнародних фондів», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.