Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Фан-зону «Євро 2012» на центральному стадіоні у Тернополі 8 червня відкриє музичний гурт «Танок На Майдані Конго» (ТНМК).

Віталій Мариновський, керуючий проектом «Фан-зона Тернопіль 2012»: «8 червня буде грандіозний концерт-відкриття. У перший день чекаємо на велику кількість глядачів . Буде трансляція двох матчів. Офіційне відкриття в Польщі також будемо показувати на екранах».

Посеред футбольного поля встановлено два екрани розміром 25 квадратних метрів. Переглядати матчі на фан-зоні зможуть 10 тисяч вболівальників. Для них організатори прописали спецправила входу. Жоден любитель футболу не пройде на стадіон зі скляною та металевою тарою. Не можна проносити і великогабаритні предмети. За порядком стежитимуть правоохоронці. Переваги підчас перегляду матчів матимуть відвідувачі VIP-секторів.

Віталій Мариновський, керуючий проектом «Фан-зона Тернопіль 2012»: «Краще тим, що видно два екрани. Гостей у VIP-зоні будуть обслуговувати офіціанти, лоточники. А взагалі ми хочемо, щоб усім глядачам було зручно і комфортно».

Перед початком матчів виступатимуть музичні гурти Тернополя. Любителі футболу матимуть змогу відвідати і торгову частину фан-зони, яка розрахована на 200 місць.

Віталій Мариновський, керуючий проектом «Фан-зона Тернопіль 2012»: «Перед стадіоном буде розміщена торгова частина фан-зони – 11 торгових наметів. Тут продаватимуть солодку та мінеральну воду, пиво. Будемо готувати гамбургери, хот-доги, смажити шашлики, а також нове фрі – такого в Тернополі ще немає. Дуже смачно буде».

Квитки та абонементи на фан-зону можна придбати у розповсюджувачів преси, а також у касах стадіону. Керуючий проектом тернопільської фан-зони сподівається на хорошу погоду та позитивний настрій вболівальників під час євротурніру, повідомляє ІНТБ

 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.