Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Журналісти телеканалу ІНТБ продалися і змінили свою професію заради грошей. Але гроші – не задля матеріального та морального задоволення, і не тому, що робота набридла. Усе це робилося для блага інших. Працівники телеканалу за роки роботи переконалися, що творячи добро, даруючи хороші слова, чудовий настрій іншим, стає добре, тепло і затишно на душі всім.

У своє свято, звісно, хочеться відпочити душею та тілом. Але хто ж сказав, що добродійність – це не радість для душі, затиснутої рамками жорстких обов'язків та обмежень?

Напередодні дня журналіста ми вирішили зробити, можливо, невеличку, але корисну справу. Впродовж кількох днів 4 журналісток каналу змінило професію.

Мар’яна Томяк відчула на собі привабливість роботи експедитора. Її руки, які рідко піднімали щось важче мікрофона, тягали ящики з солодкою водою, яку згодом вона розвозила у магазини.

Юлія Медвідь вміє чудово маневрувати футбольними термінами та м’ячем. А от автомобіль знає лише у якості пасажира. На новій роботі Юлі довелося сісти за кермо величезного самохідного оприскувача з розмахом крил-поливалок у 36 метрів.

Не змогла полишити звичний мистецький напрямок Ірина Шуптарська, яка не може обійти стороною творчих людей. Їй довелося себе спробувати у подібному арт-руслі. Ірина на день опанувала мистецтво пошиву, догляду та продажу взуття. Вона працювала продавцем-консультантом.

Одна з найважчих та найбрудніших робіт дісталася найспокійнішій та безвідмовній Вікторії Кравець. Їй довелося вивчати техніку ремонту коліс на шиномонтажі.

Усе це дівчата журналісти робили небезкоштовно. Підприємці, які зголосилися прийняти ІНТБ-шниць до себе на один робочий день, оплатили їхню роботу. Зібрані кошти ми вирішили віддати на ремонт санвузлів у гуртожитку для незрячих та слабозорих людей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.