Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Місцеві ЗМІ влада поділила на сорти.

Цього року влада, як і в минулих роках вітала журналістів з професійним святом одночасно і разом. Непримиренні (на людях) опоненти Валентин Хоптян та Олексій Кайда дарували грамоти та 4 томи Тернопільського енциклопедичного словника в сесійні залі облради. Найбільше вразив спіч Олексія Кайди, який своєю полумяною промовою переконував журналістів, що вони повинні бути чесними та відмовитися від джинси. Так ніби він забув, як платив за розміщення своїх матеріалів тим самим журналістам!!!

Хоптян оригінальністю не вирізнявся, вкотре нагадавши досягнення області в українському рейтингу.
А от міський голова Тернополя Сергій Надал здивував. Подарунки були не дешевими (фотоапарати та компютери-планшети).
Дорогі подарунки від мера одразу "пронюхали" наближені до нього ЗМІ. Тому серед всіх топ-менеджерів тернопільських медіа, були присутні тільки Юлія Винокур (директор ТВ-4) та Юрій Фартушняк (власник УХ-радіо і наближеного до мерії комерційного сайту), які і відхопили презенти, що призначалися для журналістів.
До речі, це був перший День журналіста, коли міська влада поділила представників ЗМІ на три групи, таким чином вкотре продемонструвавши хто з рук мерії “кормиться”. ТВ-4 і в такій ситуації якісно вирізнялося від всіх решти, бо отримали те, що і просили. А всі решта - що вже там залишилося.

Між іншим, пані Калуш (перс-секретар мера), яка вдвічі молодша за першого заступника гендиректора ОДТРК Павла Федика, умудрилася його попустити так, що журналісти аж переглянулися між собою. Пану Федику вручили тільки квіти та грамоту, а компютер-планшет пообіцяли віддати генеральному директору ОДТРК Заяцю на наступний день в колективі. Одразу впало в око, що Павла Федика міська влада має за ніщо.
Загалом день журналіста пройшов без відчуття свята. Навіть сам міський голова Сергій Надал не був до кінця на катері, де продовжилася програма “вшанування” акул пера (як минулого року) і зійшов з нього задовго до закінчення бенкету. А деякі колективи і власники бизьких до влади ЗМІ принципово на на офіційну частину святкування, а згодом на бенкетну, на катер,  навіть не йшли.

"Тернопільський тиждень"

Сергій Надал з радістю вітає керівника УХ-радіо та власника одного з сайтів Юрія Фартушняка...
... по-джентельменськи тисне руку во.редактора свого "бойового листка" Іні Сирник...
 
... і обдаровує гендиректора ТВ-4 Юлію Винокур
 
 

Коментарі  

 
-2 #6 студент 16.08.2012 13:23
яка гидота, винокур побігла за нещасним планшетом, замість віддати його журналістам!щод о федика, то попри його характер, то єдина адекватна, інтелектуально розвинута людина серед керівництва телерадіокомпан ії.А катерина калуш нехай займеться вивченням української мови. ганьба, щоб мерія мала такого прес-секретаря!
Цитувати
 
 
+3 #5 Роман 11.06.2012 08:42
хто знає федика, то Катерину повністю підтримує!!!
Цитувати
 
 
-1 #4 Іван 10.06.2012 08:49
сергій не рішає з нею питань. бо немає впливу на неї, її туда поставили, а вона вже робить шо хоче
Цитувати
 
 
+4 #3 Павло Федик 09.06.2012 13:48
Ночі не сплю, переживаю.... :lol:
І до чого тут Катерина?
Цитувати
 
 
+1 #2 Sonce 09.06.2012 00:33
Молодець Катерина=) підтримую=)
Цитувати
 
 
+3 #1 Опа-насович 08.06.2012 23:53
певно наш сергійко плекає "теплі" почуття до Катеринки, якщо й досі не звільнив цю вкрай непрофесійну молодицю
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.