Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На телеканал ІНТБ звернулися тернополяни, які скаржилися, що не мають де залишати дітей влітку. Проблема в тому, що дитсадки, в які вони зазвичай водять своїх чад, закривають на час канікул. На підтвердження власних слів люди зробили фото оголошень в одному із садочків, які повідомляють про закриття.

Із проханням прояснити ситуацію тернопільські журналісти звернулися до міського голови Сергія Надала. Очільника міста таке запитання неабияк обурило.

Сергій Надал, міський голова Тернополя: «Я вас дуже прошу: не поширюйте самі цієї інформації і не слухайте нікого про закриття садочків, тому що ніхто садочків не закриває. Там, де є необхідність провести ремонт, там він буде проводитися. Детальнішу інформацію в розрізі садочків вам надасть управління освіти. Я, на жаль, не маю. Тому що вони самостійно визначають потребу в тому, які садочки треба робити і в якій черговості».

Скільки тижнів потрібно для ремонту, Сергій Надал не повідомив. Але запевнив, що всім вихованцям дитсадків на цей час запропонують альтернативне місце в цих або інших закладах.

Сергій Надал, міський голова Тернополя: «Закриватися садочки не будуть – вони будуть працювати. Якщо ремонт дозволяє садочку функціонувати, то він буде працювати. Якщо треба змістити, то буде зроблено таким чином, щоб оперативно дітей тимчасово розмістити або в іншу групу, або в інший сусідній садочок. Так як це було завжди».

Загалом, повідомив міський голова, на літо 2012 року запланували ремонт у 15 садочках Тернополя. Гроші на це виділяють виключно з бюджету міста, оскільки держава на відновлення дитсадків коштів не дає.

 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.