Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

25-26 серпня Тернопільський став прийматиме Чемпіонат світу з водно-моторного спорту. Торік у серпні в Тернополі вже проводили Чемпіонат Європи з водно-моторного спорту, в якому взяли участь понад 60 команд із восьми країн світу, відтак плесо озера особливих запитань не викликає, а от набережна ставу потребує реконструкції, і до неї вже приступили, – повідомляє TV-4.

У районі Острівця кохання в парку імені Шевченка набережна Тернопільського ставу перекрита огорожею будівельного майданчика. Всередині кипить робота, на відеокамеру ніхто з працівників не реагує. Як вдалось побачити над огорожею сьогодні вранці, там поновлювали укріплення, аби вода не розмивала берег, укріпляли опори моста, на острівці коток утрамбовував вже, очевидно, покладене нове покриття. Це роблять так звану другу чергу реконструкції набережної, тобто ділянку від Острівця кохання до дитячого майданчика.

- Сама друга черга – це понад 5 мільйонів гривень, яка включає в себе повністю реконструкцію Острівка кохання, ремонт і будівництво мостиків, який іде до Острівка кохання і сусіднього з ним маленького цього моста, викладання повністю нової набережної – бруківка, оскільки ця набережна робилась ще в 60-х роках, 50 років до неї взагалі ніхто не брався, і будівництво причалів, місць для паркувань яхт, катерів тут же вздовж набережної, – розповів міський голова Тернополя.

Передбачений півстоліття тому асфальт набережної Тернопільського ставу від Острівця кохання до дитячого майданчика повністю замінять на буківку. А загалом реконструкцію набережної поділили на три черги. Перша – від пивзаводу до Острівця кохання, друга – від Острівця кохання до дитячого майданчика, третя – від дитячого майданчика до центрального причалу. Проектно-кошторисна документація на дві перші черги реконструкції, які обійдуться у 10 мільйонів гривень, вже є, каже міська влада, як і виділені перші 800 тисяч гривень.

- Перша черга – зроблена до пивзаводу “Опілля”, ми зараз не спішимо її робити, оскільки це зона, яка менше відвідується тернополяними і гостями, тому почали з другої черги, паралельно замовили проект третьої черги, яка йде вже від дитячого майданчика і вся площа навколо центрального причалу включно з тими схилами, де планується зробити місця для сидіння. Але поки шо ми говоримо про те, що роботи розпочалися з другої черги, для нас більш важливіше завершити до серпня місяця роботи по другій черзі, бо саме там будуть споруджені місця для паркування катерів, яхт і всього іншого, – каже мер.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.