Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова обласного КРУ Іван Панцьо викрив мільйонні порушення в Галицькому інституті і на трьох спиртозаводах.

Працівники контрольно-ревізійного управління вміють приголомшити. Цифрами і фактами. Зокрема, під час останньої прес-конференції начальник КРУ в Тернопільській області Іван Панцьо підкреслив, що лише у першому кварталі поточного року працівники управління виявили 47 млн. 600 тис. фінансових порушень. Цей показник вдвічі перевищує аналогічні показники 2010 року.

Та найбільше перевіряючих вразили результати перевірок Галицького інституту ім. В. Чорновола та трьох спиртозаводів – Залозецького, Зарубинського та Хоростківського, де загалом було виявлено порушень на 16 млн. 500 тис. грн.Зокрема, підкреслив Іван Панцьо, позаплановою ревізією окремих питань фінансово-господарської діяльності Галицького інституту ім. В. Чорновола, проведеною за зверненням міліції, встановлено порушень з нарахувань оплати праці у розмірі 4 млн. 300 тис. грн.

– Проблема ось у чому, – наголосив головний ревізор Тернопільщини. – Полеміка ведеться з 2005 року. У державному реєстрі міністерства освіти Галицький інститут ім. В’ячеслава Чорновола зареєстрований як ліцей 2-го рівня акредитації, а от зарплати ректору, головному бухгалтеру та викладачам нараховуються, як у вищих навчальних закладах 3-го рівня акредитації. Просто інститут не виробив усіх документів. Тобто на деякі спеціальності вони мають акредитацію, але в цілому заклад – ні, відтак і зарплати вони повинні отримувати, як заклад 2-го рівня акредитації.   

Під час перевірки інституту післядипломної педагогічної освіти було виявлено порушень на 1 млн. 200 тис. грн.

alt alt 

Не менш вражаючу «бухгалтерію» виявили під час ревізій фінансово-господарської діяльності трьох спиртових заводів області: державних підприємств «Залозецький спиртовий завод», Хоростківський та Зарубинський спиртові підприємства на загальну суму 14 млн. 200 тис. грн.

Зокрема, на підприємстві у Зарубинцях виявлено порушень фінансової дисципліни на 5 млн. 500 тис. Два роки тому тодішній директор спиртозаводу не потурбувався про створення відповідних умов зберігання зерна пшениці та кукурудзи – всього більш ніж на 390 тис. грн. Крім того, підприємство закупило сировини більш ніж 958 тис. грн., не застосувавши процедури державних закупівель, внаслідок чого заводу завдано збитків на 417 тис. грн. Також під час ревізій з’ясувалось, що дирекції Залозецького та Хоростківського спиртозаводів перерахували на утримання апарату концерну «Укрспирт» 1 млн. 700 тис. грн.

За результатами виявлених порушень, - повідомляє «Номер один», - управління Служби безпеки порушило кримінальні справи.

На фото: перший заступник міського голови Тернополя пан Ландяк має про що поговорити з Марією Баб'юк, яка зараз має проблем більше аніж достатньо;

Марія Баб'юк, директор Галицького  інституту ім. В. Чорновола, депутат Тернопільської міської ради (УНП)

Коментарі  

 
+1 #3 nata 20.04.2011 10:20
а ви були на тій сесії і чули як відрікалася? ну ну, а ви такі круті підіть нині проти влади!!! Можливо з власного досвіду роботи знаєте як і під кого треба лягати? невже лише так вмієте працювати? розумний постарається якось співпрацювати з любою владою. не обовязково бути в регіонах, щоб успішно працювати. а звізд... приходить тим хто не працює, а лише з звізд...ть. Марії Петрівні це не грозить - не дочекаєтесь
Цитувати
 
 
+1 #2 gram 18.04.2011 14:25
Бабючка садити треба. на першій жи сесії вона відріклась від УНП і лягла під Надал, бо розуміла, що без його підтримки довго не протяне, а тут вже й під Надалом не все ходуном ходить, кожен його крок - то повальна катастрофа! Тому я не здивуюсь, якщо пані Марія стане членом партії районів:)!
Цитувати
 
 
+1 #1 свободівець 15.04.2011 23:38
пані Марії приходить звізд... і давно пора, а то вже геть чисто заїлася
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.