Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми анонсували в замітці Екс-бютівці, а нині палкі ударівці, нарешті продемонструють себе тернополянам, 11 червня мало відбутися офіційне представлення тернопільської команди партії УДАР, котра, як висловився її лідер, розпочинає бій за Україну.
Обіцялося, що однопартійці “качка" Ігора Побера представлять громадськості як дуже відомі, так і зовсім нові імена .

Хоча як писав ТТ, "нові" люди - це відносно, адже майже всі в сьогоднішньому керівництві Тернопільської обласної організації партії УДАР раніше були соратниками Юлії Тимошенко і робили те, що їм говорив Василь Деревляний.

Але все змінилося. Запланована прес-конференція у Тернопільському прес-клубі на 11 червня  11.00 год , щодо офіційного представлення  тернопільської команди партії «УДАР» Віталія Кличка ПЕРЕНОСИТЬСЯ на наступний тиждень. Дату та час проведення буде повідомлено додатково.

Як ТТ відомо з власних джерел, начебто для цієї “події” до Тернополя знову збирається приїхати сам Віталій Кличко. Оскільки ми принципово не беремо коментарі у політиканів, то сподіваємося, що нам в коментарях чи в платних публікаціях на інших сайтах тернопільські ударівці прояснять цю ситуацію...

"Тернопільський тиждень"

 alt 

На фото: головний "кличкіст" Тернопільщини Ігор Побер певно знає, чому тішиться...

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
0 #1 га-га 10.06.2012 14:54
За повідомленням Тернопільської обласної організації «УДАР» заплановану на понеділок, 11 червня прес-конференцію відмінено. Причиною відміни заходу стала інформація з центрального штабу цієї політичної сили про те, що лідер партії Віталій Кличко виявив бажання особисто представити мешканцям Тернопільщини кандидатів-мажоритарників. «Ударівці» додатково повідомлять про нову дату прес-конференції.
Інтрига навколо прізвищ кандидатів від УДАРу по мажоритарним округам Тернопільщини зберігається.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.