Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нічна гроза, що прошуміла над містом вночі з суботи на неділю, “вимила” з під пороху та болота безліч, який збирався місяцями, сліди “плідної” роботи наших дорожних і комунальних служб, або вірніше їхню практично повну відсутність. Незважаючи на показову закупівлю техніки її ніде в роботі практично не видно. Можливо її здали вже в оренду, чи беружуть для якогось “параду”, або приїзду високого чиновника зі столиці. Проїзжаючи містом, вже практично в обідню пору по своїх справах на автостанцію, я був змушений декілька раз зупинитись та зафіксувати “місце злочину” нічної стихії.

Від світлофора і практично до пішоходного переходу в парк, виднілись чіткі сліди “стихії” причому не тільки на проїзжій частині але і на тротуарі. Чим дальше я їхав тим цікавіше ставало, фото говорять самі за себе.

А саме цікаве чекало мене при вище магазину “Орлан”. Потужна стихія зуміла серйозно шкодити лише позавторік відремонтовану ділянку роботи (звично такий ремон має “тримати” триматись років хоча б 10).

Я вже мовчу про стан тротуару в тому місці, однак це можна зрозуміти, пішоходи на відміну від водіїв податки на ремонт “не платять”.

P.S. Можливо відповідальним особам ніколи “швендятись” містом в пошуках проблем. Ми спростили їм завдання зробивши даний репортаж. Є ідея зробити інтерактивну карту міста з світлинами “проблем”, для того щоб наші можновладці могли ефективніше їх вирішувати, або просто знали куди не потикатись своїми дорогими авто, аби не дай бог не пошкодити їх і не шукати грошей на дорогі ремонти.

Чортківські новини

  Чортків, дороги, Тернопільский тиждень  

Чортків, дороги, Тернопільський тиждень

Чортків, дороги, Тернопільський тиждень


 

Коментарі  

 
+3 #3 Міша 11.06.2012 15:25
Якщо не розумієте про що стаття, то хоча б на фото подивіться. Може так зрозумієте. Хоча сумніваюсь в цьому. Привик наш народ жити в гамні і мовчати.
Цитувати
 
 
+3 #2 Міша 11.06.2012 15:20
це Ви про себе коментар написали? Помилка на помилці. :lol:
Цитувати
 
 
0 #1 анна 11.06.2012 08:47
спочатку навчiться бiльш грамотно писати. помилка на помилцi.бачу розвелося графоманiв у нас в чортков предостатньо. взагалi не розумiю про що стаття хто це в нас такий розумник.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.