Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І заявив, що хоче підняти «лежачі» підприємства.

Голова ТОДА Валентин Хоптян здійснив особистий прийом громадян. Зі своїми клопотами та проблемами до керівника області звернулося більше 20 людей.

Переважна більшість заявників просила голову облдержадміністрації посприяти працевлаштуванню та вирішенню земельних конфліктів і проблем.

“Сьогодні легше вирішити соціальні питання ніж питання забезпечення робочими місцями, адже роками в області займалися політикою, а не економікою. Частково проблеми щодо працевлаштування можна вирішити, піднявши так звані “лежачі” підприємства. І цього року, в кожному районі, хоча б одне таке підприємство має запрацювати”, - зазначив Валентин Хоптян.

Крім того, керівник області наголосив на необхідності поліпшення інвестиційного клімату, і, в цьому контексті, створення Єдиного інвестиційного вікна, щоб інвестор упродовж місяця мав змогу отримати всі дозвільні документи і почав працювати.

На особистий контроль голова облдержадміністрації взяв питання щодо забезпечення роботою інвалідів. Було дано доручення керівнику обласного центру зайнятості провести детальний аналіз, у розрізі районів, щодо кількості підприємств, які реально забезпечують робочі місця для інвалідів.

Стосовно вирішення земельних питань, то, як зазначив Валентин Хоптян, передусім потрібно підняти рівень відповідальності та компетентності самих фахівців, які займаються даною ланкою роботи.

Найбільше громадян на прийом до голови облдержадміністрації звернулося з міста Тернополя, Тернопільського, Кременецького та Лановецького районі

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.