Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Усунути з парків міста торгові намети, де, всупереч забороні, продають пиво, доручив управлінням міської ради мер Сергій Надал. Окрім того з підприємцями розірвуть угоди та призначать їм штрафи до тисячі гривень.

- Відбулась нарада з усіма керівниками виконавчих органів, зокрема підняли питання щодо продажу пива в парках, – розповіла начальник відділу зв’язків з громадськістю Катерина Калуш. – Як наслідок, є доручення міського голови розірвати угоди з тими підприємцями, які порушують заборону міської ради… Крім того, розпорядження передбачає притягнення винних до матеріальної відповідальності. Розірвання угоди, до речі, передбачає демонтаж торгових об’єктів. Управління торгівлі має завдання оголосити конкурс і знайти нових підприємців, які будуть дотримуватись вимог угоди. Адже в угодах чітко прописані і умови роботи і заборони.

За словами Катерини Калуш, комісія перевірить, як підприємці дотримуються умов угоди, а це і відсутність алкоголю, наявність біотуалетів, асортимент продукції, облаштування території та багато іншого.

- Ця комісія працювала й раніше, проте цього разу перевірки будуть комплексними. Крім того, буде звернення до правоохоронних органів з проханням посилити контроль за виконанням рішень міської ради, – зазначила вона.

Доручення міського голови передбачає оперативне виконання. Тож уже до кінця цього тижня пивних наметів може не бути, повідомляє “20 хвилин”.

- Якщо на цю середу, за результатами комісії буде винесене на виконавчий комітет проект рішення про розірвання угод і демонтаж окремих торгових точок, – каже Катерина Калуш, – то фактично до кінця тижня наша комісія, яка відповідає за демонтаж їх демонтує, якщо вони самі не звільнять територію.

  пивні намети, парки Тернополя, Тернопільський тиждень  

пивні намети, парки Тернополя, Тернопільський тиждень

 
 
 
 
 
 
 


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.