Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Люди, котрі живуть в центрі Тернополя, бояться, що земля у них піде з-під ніг. Уже традиційні аварійні ситуації біля Універмагу лякають мешканців міста. Адже не лише головна дорога Руської провалюється – прибудинкові території цієї вулиці також у плачевному стані.

Ірина Болтова, мешканка вулиці Руська, 51: «Найгірша ситуація склалася минулого року, коли міняли каналізаційні колодязі. Поставили два колодязі. Один з колодязів узимку взагалі провалився, а під самим під’їздом встановили загорожу «Йти не можна». Але ж як його можна оминати? Кудою ходити? А якщо б дитина впала в те провалля?»

Жінка каже, після дощу на подвір’я Руської, 51, де вона разом із сім’єю мешкає вже 10 років, вийти неможливо. Каналізаційні стоки забиті. Холодна, брудна вода заливає величезні вибоїни та ями. Під час останньої зливи затопило навіть під’їзд.

Ірина Болтова, мешканка вулиці Руська, 51: «У нашому під’їзді є дві сходини, вода стояла під двері. Тобто уявіть собі: рівень води піднявся сантиметрів на 20 точно. А в тому під’їзді, де двері на одному рівні із землею, значить, всередині вже була вода. То що, мені човен потрібно було наймати? Як мені треба було на роботу йти? Як усі ми повинні були виходити з цієї ситуації?»

Мешканці звертались у ЖЕК. Комунальники приїхали, оглянули територію і вирізали дірки у каналізаційних люках, щоб вода стікала.

Ірина Болтова, мешканка вулиці Руська, 51: «Пробували, пробували – нічого зробити не змогли. Каналізація повністю забита, вода не стікає. Тож який вихід із ситуації вони знайшли: зробили дві в люках, дирки, щоб вода стікала. Але ж болото залишилося».

Іншими проблемами мешканців вулиць Руська, 51 і 49, комунальники займатись не захотіли. Відсутність ліхтарів та зруйнований дитячий майданчик не збентежив працівників ЖЕКу, розповідає Ірина Болтова.

Ірина Болтова, мешканка вулиці Руська, 51: «До 100 гривень я щомісяця оплачую нізащо. Я не знаю, чим займається ЖЕК, які послуги він надає...»

Мешканці кажуть, якщо вулиця й надалі залишатиметься в аварійному стані, то може повторитись та ж ситуація, що біля Універмагу. Люди бояться за своє життя, адже на прибудинковій території граються діти.

Ірина Болтова, мешканка вулиці Руська, 51: «Тут яма була. Щоправда, вона не таких розмірів була, як біля Універмагу, але вона була...»

Шкода, каже Ірина Болтова, що у період проведення Євро-2012 у серці міста дороги, як у країнах третього світу, повідомляє ІНТБ

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.