Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сесія обласної ради проголосувала за питання “Про внесення змін і доповнень до обласної програми “Ветеран” на 2010-2014 роки у новій редакції», « Про реорганізацію та перейменування окремих навчальних закладів області», «Про обласну програму подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2012-2015 роки», «Про програму зайнятості населення Тернопільської області на 2012-2014 роки», прийняла звіт про виконання обласного бюджету за 1 квартал 2012 року. Разом з тим обласну програму розвитку фізичної культури і спорту у сільській місцевості на 2012-2016 роки депутати не прийняли.

Активне обговорення викликало у депутатів питання «Про внесення змін до обласного бюджету на 2012 рік». З-поміж 84 мільйонів до обласного бюджету надійшов трансфер у розмірі 11968,8 мільйонів гривень з держбюджету на цільову дотацію місцевим бюджетам для додаткового залучення до структур соціальних служб 377 тимчасових соціальних працівників. Обласні обранці вбачають у створенні таких робочих місць спробу партії влади за державний кошт мобілізувати для себе прихованих агітаторів. Голова обласної ради Олексій Кайда наголосив: «Не викликає сумніву те завдання, що постане перед новонабраними «соціальними працівниками». Вони забезпечуватимуть необхідне для влади голосування своїх підопічних та своїх родин. Таким чином Партія регіонів, розширюючи штат соціальних служб, створює для себе агітаційну мережу, яка буде оплачуватись бюджетними коштами».

Депутати обласної ради не перерозподілили дані кошти.Не пройшло питання «Про перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту автомобільних доріг, що належать до комунальної власності, видатки на які у 2012 році будуть проводитися за рахунок надходжень до обласного бюджету від податку збору за першу реєстрацію транспортного засобу».

Оскільки голова Тернопільської облдержадміністрації на сесії обласної ради не був присутній, питання про «Звіт Тернопільської обласної державної адміністрації про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області за 2011 рік» депутати від фракції «ВО «Свобода» запропонували зняти, як і питання «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2012 рік» Проте дана пропозиція не набрала необхідних голосів.

У роботі 43 сесії оголошено перерву. Про дату наступного пленарного засідання буде оголошено додатково.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.