Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А в цей час чиновницьке крісло під ним вже майже “розламалося”.

Один з чиновників Тернопільської облдержадмінстрації підробляє "на стороні"? Попри те, що це заборонено законодавством (дивись Закон України "Про протидію корупції").
Атлетичний зал, який належить начальнику управління з питань фізичної культури і спорту Ігорю Поберу (а може ми й помиляємося, і в Тернополі є ще один відомий спортсмен-чиновник з таким прізвищем:) - прим. ТТ) шукає клієнтів (на фото), розвішуючи оголошення (до речі, не у встановленому для цього місці). Зокрема, пропонуються заняття зі степ-аеробіки, пілатесу як у вечірній, так і ранішній час. Дружина пана Побера - Дарія, як і її чоловік є спортсменами, а пані Дарія навіть знімала програму ранкової аеробіки на одному з місцевих телеканалів. Не виключено, що вона і проводить вказані в оголошенні заняття.
Зазначимо, що за адресою бульвар Д. Галицького, 2 знаходиться знаменитий "Палац спорту", в якому теща секретаря міської ради І.Турського безкоштовно отримала приміщення, площею майже 400 м.кв. для платних занять танцями. А атлетичний зал пана Побера розташований в підвальному приміщенні, яке він отримав будучи депутатом Тернопільської міської ради минулого скликання.
Між іншим, крісло начальника управління під паном Побером захиталося дуже серйозно. Йому не можуть пробачити, що він всім розказує про свою опозиційність, одночасно працюючи на "режим Януковича". Кажуть, що зовсім скоро пан Побер вже відкрито працюватиме у власному тренажерному залі, хіба би назбирав достатньо коштів, щоб залишитися на посаді.

"Тернопільський тиждень"

 alt 


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.