Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Декілька тисяч тернополян зустріли мощі Святого Хосе Марії Ескріви. Рештки іспанського священика, засновника організації Опус Деї, привезли в наше місто 17 червня. Це перший «візит» мощей до Тернополя, хоча до них уже приклалися віруючі в багатьох точках земної кулі.

Отець Андрій Романків, адміністратор Архикатедрального собору Тернополя: «Багато людей вже попередньо молилися приватно девятницю. І отримували багато ласк. І зверталися до нас, щоби на рівні цілої парохії ми могли організувати. Тому ми завдячуємо Богові, що маємо таку можливість тепер, напередодні свята Святого Хосе Марії Ескріви, яке припадає на 26 червня, разом молитися до Господа Бога перед Його мощами в нашому храмі».

Упродовж поки що 2-х днів перебування мощей Хосе Марії Ескріви в тернопільській Архикатедрі до святого тіла приступили чимало людей, кажуть священики. І хоча молитва до засновника Опус Деї допомагає, в першу чергу, знайти бажане місце праці, до Хосе Марії звертаються з будь-якими проханнями.

Євген Ковальський, вірянин: «Хосе Марія запровадив нове направлення церкви Опус Деї, Служіння Богу, який спрямовував людей, щоб вони шукали святість у повсякденному житті і прагнули до неї. Зокрема це є праця людини, яка може бути освячена».

Приступити до мощей святого Хосе Марії Ескріви в Катедральному соборі Тернополя можна щодня з 06:00 до 21:00. Помолитися дев’ятницю можна після ранкових та вечірніх богослужінь, а також о 13:00 – під час обідньої перерви, повідомляє ІНТБ


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.