Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Начальник управління культури і мистецтв Тернополя отримав від своїх колег-владоможців приміщення під майстерню?

“Тернопільський тиждень” вкотре проаналізував останні рішення виконавчого комітету Тернопільської міськради і в черговий раз ми розшукали вельми цікаву інформацію.

Ні для кого не є таємницею той факт, що майже всі хто при владі чи наближений до неї, рано чи пізно, але лобіюють власні інтереси — комерційні, приватні, побутові тощо. І в результаті, якщо певні люди лояльні до тих, хто вирішує якісь питання, то вони отримують преференції у вигляді земельних ділянок, приміщень, квартир, фінансової допомоги і т.п. Але якщо раніше різноманітні депутати та чиновники хоча б, скажемо так, намагалися оформляти те, що отримували, не на себе безпосереднього, а на своїх родичів, кумів-сватів і т.д., то схоже зараз така практика відійшла вже в минуле.

ТТ неодноразово писав про те, хто з нині діючих депутатів міськради отримував ділянки та приміщення в оренду чи інші “блага”. Тепер, схоже,  дійшла черга і до керівників управлінь Тернопільської мерії.

От приклад: управління культури і мистецтв Тернопільської міськради очолює Олександр Смик, людина творча і відома. Саме він свого часу, як нам відомо, допомагав чинному меру Сергію Надалу стати "письменником", коли той ще будучи кандидатам написав книжку. І саме пан Смик був модератом презентації пана Надала і його творчого здобутку. Згодом, коли Сергій Віталійович вже став мером, на посаду “головного культурного начальника” було призначено Олександра Івановича Смика. Навіть опоненти правлячої в Тернополі партії тоді погоджувалися, що призначення Смика було одним з найбільш вдалих кроків Надала з побратимами в кадровій політиці.

    

І от днями виконавчий комітет Тернопільскої міськради вирішив:

- надати в оренду члену Національної спілки театральних діячів України Смику Олександру Івановичу (ідентифікаційний номер, адреса Тернопільська область, Кременецький район, м. Кременець, вул...) нежитлові приміщення комунальної власності за адресою м. Тернопіль, вул. Збаразька,27, підвал, загальною площею 39,7 кв.м, орієнтовно закріпленою земельною ділянкою 50,8 кв.м. для використання під творчу майстерню.

- управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір оренди на приміщення, вказане в п.1 даного рішення, терміном по 31.05.2015 року.

- зобов’язати орендаря погоджувати перепланування та реконструкцію приміщень з управлінням містобудування, архітектури та кадастру міської ради у встановленому порядку.

- комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідку прогрошову оцінку земельної ділянки та довідку-розрахунку місячного розміру плати за землю, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

- орендарю, вказаному в п.1 даного рішення, в 10-ти денний термін здійснити оплату коштів управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна по відшкодуванню вартості витрат за виготовлений звіт про оцінку майна та проведену рецензію в сумі 1230,0 грн.

І на цьому, як то кажуть, без коментарів...

P.S. До слова, тижнів два тому ТТ публікував статтю на схожу тему “Клоун”-депутат з Партії Регіонів отримав приміщення від свободівської влади у центрі Тернополя!?

Ця тема отримала несподіване продовження. Ми про це розповімо днями, оскільки помічники одного з “героїв” вищевказаної статті пообіцяли надати нам деякі документи.

              

На фото: начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради Смик Олександр Іванович

"Тернопільський тиждень"

 
 
 
 
 
 

Коментарі  

 
-1 #1 Artur 02.10.2014 15:59
недалека людина це писала)) яка, певно була обісрана, людьми з тексту
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.