Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями в Тернополі відбулася звітно-виборча конференція Тернопільської обласної організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Делегати обласної конференції підтримали подання голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока і проголосували за обрання головою місцевого осередку керівника Секретаріату організації та голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди.

"У 2009 році під час дострокових виборів до Тернопільської облради ми йшли до людей з гаслом "Українські перемоги почнуться з Тернопілля" – і здобули найбільшу фракцію, а свободівець став головою облради. За рік на місцевих виборах 2010 року найбільшу фракцію у Тернопільській міській раді сформували свободівці, також висуванець партії став міським головою обласного центру. Зараз перед нами стоїть нове завдання – перемога на парламентських виборах 2012 року і створення націоналістичної фракції у Верховній Раді України. Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо здійснити це завдання і ще раз підтвердити, що Тернопілля – це край, де перемагають націоналісти", – зазначив під час конференції голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда.

"Ми разом пройшли нелегкий шлях становлення та розвитку Тернопільської "Свободи". Кожен, хто вступав до лав організації, був свідомий того, що ми об'єднуємося задля втілення мрії кожного українця – побудови на батьківській землі правдивої української держави. Нашої спільної мети ще не досягнуто, а тому боротьба, що нас об'єднує, триває.

Кожен з нас, незалежно від того, чи він депутат місцевої ради чи рядовий партієць, повинен усвідомлювати відповідальність, яка лежить на українських націоналістах, і ніхто не має права зійти з цього шляху, бо перед нами завдання – здійснити заповіти наших попередників і зробити так, аби на рідній землі запанували соціальна, національна та історична справедливість", – підкреслив у своєму виступі голова фракції ВО "Свобода" в Тернопільській обласній раді Олег Сиротюк, якого відтепер переведено до центрального апарату Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.