Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Інтернет-виданнях поширена інформація про ніби-то неправомірні дії працівників ДАІ під час затримання водія, який у дворі багатоповерхівки по вулиці Симоненка в обласному центрі допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. З’ясувавши усі обставини інциденту, який викликав резонанс, правоохоронці встановили – автоінспектори діяли у рамках закону, відповідно до ситуації, що склалася.

alt

20 червня близько 17 години до чергової частини міської міліції надійшло повідомлення від тернополянина про те, що водій автомобіля «Шкода» зумисне пошкодив легковик «Жигулі» та залишив місце події. 

Для документування ДТП виїхав наряд працівників ДАІ. Під час оформлення події водій автомобіля «ВАЗ-2106» вказав на особу порушника. Останній, до слова, вже встиг заховати свій транспортний засіб, повернувся до власної квартири, взяв з собою малолітню дитину та вийшов з нею із під’їзду. 
Працівники ДАІ запропонували громадянину надати пояснення з приводу автопригоди. Однак тернополянин відмовився, сипав нецензурщиною та погрозами водієві, пасажирам «Жигулів». 

alt


Зважаючи на неадекватну поведінку водія, працівники ДАІ викликали на допомогу слідчо-оперативну групу з Тернопільського міського відділу внутрішніх справ.
Не відаючи про усі обставини ситуації, сусіди вирішили допомогти порушнику, вважаючи, що водія правоохоронці затримують безпідставно. Саме це стало приводом для неперевірених публікацій в Інтернет-виданях.
 Керуючись Законом України «Про міліцію», співробітники органів внутрішніх справ застосували вимушені заходи впливу на порушника. За цим фактом у Тернопільському міськвідділі проводять перевірку. За вчинене водій автомобіля «Шкода» відповідатиме згідно діючого законодавства.

  alt  

А ось відео про події, яке виклали у всесвітню мережу свідки скандальних подій, можна переглянути тут, а про те, з чого, власне, все й почалося, тут

Коментарі  

 
+1 #1 MISA 21.06.2012 21:32
Ха-ха-ха!Так менти всіма правдами і неправдами честь мундира захищатимуть!!!
А як бути з тими хлопчаками, що свою машину підставляють, а потім бакси вимагають? (менти в долі?) :cry:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.