Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Земля у центрі міста завжди ласий шматок для тернопільських підприємців. А оскільки вільних ділянок там вже давно немає, то забудовують прибудинкові території і «втискають» будівлі поміж житлових помешкань. Та, як виявилось, не усім так поспішно треба будуватись. І навіть є такі будівництва, поблизу центру, що вже кілька років простоюють.

Належить до таких і забудова на вулиці Живова. Мешканці, сусіднього будинку за під номером 28 вже два роки спостерігають за початком будівельних робіт, які так і не мають жодного продовження. Вже давно вирита величезна яма, залитий фундамент і споруджені металічні штахетини. Проте, будівництво припинились ще минулого року, залишивши по собі напіврозвалений двір та велику ділянку землі, обгороджену хитким парканом. Людей не так цікавить будівництво, як небезпека, котру воно становить для них самих і їхніх дітей, пише газета “Місто”

Діти знаходять різні діри у штахетах паркану і постійно лізуть гратись на ту будову. А там же котлован глибиною в 2 чи 3 метри, і від постійних дощів він весь час залитий водою, це як басейн посеред двору, — скаржиться молода мама Світлана.

Переконатись у правдивості цих слів дуже просто: прийти у двір після дощу, можна навіть за кілька днів опісля, і побачити брудний міні-басейн. Справа у тому, що яма через свою глибину практично не висихає.

На таблиці з планом майбутнього будівництва немає жодних вказівок на те, хто ж забудовник. Так само, як не вказано ніяких контактних даних. Єдина інформація, котру можна почерпнути звідти повідомляє, що на цьому місці мав бути споруджений багатоквартирний житловий будинок.

За однією з версій, чому призупинене будівництво, це брак коштів. Адже, викупити землю і залити фундамент — третина справи. Набагато більше фінансів йде зведення багатоповерхівки, підключення усіх комунікацій та зовнішній ремонт.

Дізнатись яка фірма-забудовник не може продовжити своє будівництво справа нелегка. В управлінні з питань містобудування та архітектури Тернопільської міської ради надати конкретну інформацію не змогли, то немає на місці компетентної у цьому питання людини, то вона шукає інформацію, але згодом знову ніхто не відповідав на телефонні дзвінки. Ми не будемо припиняти пошуки цього невідомого Х-забудовника й інформуватимемо про наші спроби. Адже мешканці довколишніх будинків чекають коли ж приведуть до пуття ту ділянку землі, бо вирита яма, яка постійно наповнена водою, гострі металічні штахети і бетонні сваї не найкраще сусідство.

       


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.