Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Лист в редакцію

Розкрилась нова брехня свободівської влади в Тернополі! 

Ні для кого не є таємницею, що проблема зі сміттям в Тернополі була особливо актуальна попередні два роки. І в основному була вигідна саме партії ВО "Свобода", яка в сміттєвій темі «втопила» минулого керівника міста Романа Заставного. Але недолугість і недалекоглядність нових керівників-псевдопатріотів скоро вдарить по них самих.

На це є декілька причин!

Причина перша. Під час передвиборчої кампанії новообраний мер обіцяв всім Тернополянам швидке вирішення проблеми зі сміттям. Зокрема, багато говорили про монтаж і пуск в експлуатацію славнозвісної сміттєсортувальної лінії, яку в пік кризи  зі сміттям закупила обласна рада за ініціативи, тепер вже керівника обласної організації ВО "Свобода" Олексія Кайди. Вже пройшло півроку, але ані лінії, ані двох мільйонів гривень, які були витрачені на її придбання, немає. І чомусь про це всі мовчать... Мовчання означає одне - що за сміттєсортувальну лінію має хтось відповідати!

Друга причина. Сергій Надал вже визнав, що сміттєсортувальна лінія була, мяко кажучи, брехнею і неефективним витрачанням державних коштів, і тепер в нього нова ідея фікс - сміттєпереробний завод! Попереджуючи критику, Сергій Віталійович, звітуючи за сто днів, почав впевенно говорити, що замість неіснуючої сміттєсортувальної лінії він побудує сміттєпереробний завод за межами міста. Тобто зробить навіть більше ніж він обіцяв! Але в цьому його твердженні  найбільшою помилкою стало те, що він про це говорив як про найближчу перспективу. Будівництво мало б розпочатись в травні  цього року.

Причина тертя. Для того, щоб побудувати такий завод, потрібні великі інвестиції. Про це також знає керівництво міста. Саме тому, обіцяючи будівництво заводу, вони згадали про пана Каськіва, який зараз у Януковича на побігеньках. За словами мера Надала, пан Каськів обіцяв з грошей виділених йому державою на національні проекти кинути декілька мільйонів долларів на будівництво сміттєпереробного заводу на Тернопільщині. Але як виявляється цього року на подібні проекти бюджет країни не виділив жодної копійки. А якщо говорити про грантові гроші, то освоїти їх цього року ні пан Каськів, ні тим більше пан Надал не зможуть.Тому можна стверджувати, що грошей на завод нема. І не буде, принаймні найближчим часом.

Причина четверта. Але не тільки в грошах справа. Землю під новий завод теж ніхто не виділяв, та й більше!! Від міської влади Тернополя не надходило жодного запиту про виділення земельних ділянок для будівництва сміттєпереробного заводу. А це означає, що не тільки в травні не бачити нам початок будівництва заводу, але й в найближчі три роки нічого не буде робитись! Бо перед тим, як будувати завод потрібно, отримати дозвіл громади, провести дослідження земельної ділянки, розробити проектну документацію і освоїти гроші, якщо вони будуть. Отже завод, як і сміттєсортувальна лінія, є відвертим і цинічним популізмом від керівників ВО "Свобода".

Причина п'ята. Але є ще одна причина, яка найболючіше вдарить по рейтингу "справжніх" націоналістів. Як нещодавно стало відомо, міська рада таки звернулась до обласної ради з проханням виділити їм земельну ділянку... Але не для заводу, а для НОВОГО СМІТТЄЗВАЛИЩА!!! А це означає, що тепер в Тернопольскій області буде дві гарячі точки - селище Малишівці, мешканцям якого мер в очі брехав про побудову в травні сміттєпереробного заводу та село Зарубинці, жителів якого не питали чи хочуть вони жити біля сміттєзвалища.

Ми маємо багато брехні навколо сміттєвої проблеми і мало дій влади. І якщо так продовжуватиметься далі, то бумеранг, запущений свободівцями, вдарить по них же... А жителям Тернопілля в цій ситуації треба бути уважними, щоб нас не чекало смердяче майбутнє.  

Коментарі  

 
+1 #1 Віктор 20.04.2011 18:06
Якшо все насправді так, то не довго Надалу лишилось мером бути!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.