Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Перша дама Тернопільщини, дружина голови ОДА Надія Хоптян має найбільші шанси стати кандидатом від Партії Регіонів по Теребовлянському виборчому округу. Як стало відомо “За Збручем”, амбіції дружини намісника Януковича відродилися після тривалих переговорів Валентина Хоптяна з відомим бучацьким латифундистом Петром Гадзом, який в 2004 році був довіреною особою кандидата в Президенти Віктора Януковича.

Як ми розповідали, цього разу Гадз ретельно поставився до підготовки до виборів, “розставивши” своїх людей претендентами від рейтиногових опозиційних партій.

Зрозумівши, що Гадз є серйозним гравцем,  владне сімейство почало шукати способи, щоб його вмовити не йти на вибори. І поки що це вдалося. Місцевий олігарх тимчасово усунувся від підготовки до виборів.

Та чи допоможе це представниці Партії Регіонів – невідомо. Теребовлянський виборчий округ, до якого входять ще  Гусятинський, Бучацький та Монастириський райони завжди був вотчиною демократичних сил. Наприклад, за підсумками місцевих виборів 3 з 4 голів  райрад стали  представники опозиційної “Батьківщини”. Не все просто у дружини Хоптяна й у “підкаблучному” Гусятинському районі, де її свого часу з 10-ої спроби  ”поставили” головою райради.

  

Та й не ті зараз часи. З часу, коли один римський імператор зробив свого коня консулом, минуло майже два тисячоліття.

На фото: як і личить справжньому чоловікові (і зараз ми це констактуємо без притаманним нам цинізму чи іронії, Валентин Хоптян намагається зробити все, щоб дружині було комфортно...)

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.