Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Це сталося врамках конкурсу «Тернопіль – наше місто майбутнього», по завершенні першого етапуякого відбувся благодійний аукціон.

Проводився аукціонз ініціативи міського головиТернополя Сергія Надала.Щоправда, мер не зміг бути присутній на аукціоні. Чому? Про це офіційний сайт міськради, який зазвичай ретельно описує все, що стосується міського голови, промовчав. Замість мера „головним” на аукціоні був його заступник з гуманітарних питань Леонід Бицюра.

Загалом на аукціоні були представлені роботи учасників чотирьох вікових категорій у таких напрямках: графіка, декоративно-ужиткове мистецтво, живопис, комп‘ютерна графіка, бісероплетіння.

«Цікаво дізнатися, яким наше місто бачать діти. Тому наша мета – допомагати здійснювати дитячі бажання. Придбати лот на аукціоні – це найпростіший спосіб підтримати талановитих дітей нашого міста та змусити їх повірити, що мрії збуваються, - зауважив заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра.

Стартова ціна усіх запропонованих лотів складала 100 гривень. Найдорожче учасники аукціону оцінили роботи Костянтина Урбанського (18 років) «Зимова казка», за напрямком «Бісероплетіння» та Ірини Горобець (12 років) за напрямком «Образотворче мистецтво». Всього, за підсумками першого аукціону вдалося зібрати 25 240 гривень, які передадуть на благодійний рахунок конкурсу.

Наприкінці року, за  усі виручені кошти від аукціонів буде втілено в життя одну із дитячих мрій після завершення усіх етапів конкурсу (ми обовязково прослідкуємо, яку саме дитячу мрію втілять в життя, скільки на це буде витрачено коштів і чи так буде взагалі – прим.ред.)

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.