Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відомо, що колишній головний регіонал Тернопільщини Орест Мц за словом до кишені не лізе. Схоже, шо його наступник на цій посаді, діючий голова ТОДА Валентин Хоптян вирішив у цьому наслідувати нардепа. Якщо вірити депутату облради від ВО «Свобода», «комсомолець» Хоптян дозволив собі відверто некоректні антисемітські вислови стосово батьків Яценюка і не тільки.

Вітаючи із призначенням нового начальника одного з управлінь – Ігоря Підгайного, голова обладміністрації Валентин Хоптян дозволив собі некоректні висловлювання про деяких відомих політиків. За це його пропонують притягнути до відповідальності. Із таким депутатським запитом 5 липня на сесії облради виступив свободівець Олег Любінський.

- Я як директор комунальної установи “Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності” був присутнім при цьому призначенні і чув, коли Хоптян сказав таке: “Я вам скажу, хто такий патріот Яценюк – мати в нього чернівецька єврейка, яка завагітніла від єврея, і вагітною вийшла заміж за майбутнього батька Яценюка”. Висловлювання, які завдають шкоди честі та гідності, Хоптян допускав і щодо Юлії Тимошенко та керівництва “Свободи”.

На думку депутата, такі висловлювання провокують ситуацію, бо у них – неправдива інформація. Тож губернатор мав би спростувати всі відомості, які навів. Такої ж думки – 62 депутати, які віддали свої голоси за ухвалення запиту.

Тепер цей документ отримають прокурор області та начальник управління Служби безпеки України в області. А голова обласної ради Олексій Кайда повідомив, що особисто спрямує лист, що свідчить про порушення Конституції та законів України головою обладміністрації Валентином Хоптяном до Адміністрації Президента, – повідомляє “20 хвилин”.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...