Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А «реанімовані» сайти нагадують, що він плагіатор ще той.

Сьогодні у багатьох українців на вустах мовне питання. Влада у державі знову намагається нас розділити, разом з тим майже ніхто не замислюється, що підняття питання, яка мова важливіша – державна українська чи російська, якою розмовляє схід і південь України, – це лише ширма і черговий проект політтехнологів, які намагаються приховати від народу справжній стан речей в українській економіці та зубожіння кожного маленького українця. Мешканці України стали гвинтиком у чужій грі, про це переконливо заявляє один з лідерів об’єднаної опозиції на Тернопільщині Роман Заставний, якого цитує «Номер Один»

alt

 Чому виникло мовне питання? – запитує Роман Заставний і одразу відповідає на нього: «Останніх кілька місяців українці жили в ейфорії, спершу люди були захоплені підготовкою до Євро-2012, згодом, коли інфраструктурні об’єкти були здані, українці жили в очікуванні футбольного чемпіонату, а далі – місячна футбольна лихоманка. Але чемпіонат закінчився, емоції почали згасати, люди стали повертатися до реального життя та аналізувати. Коли українцям говорять про мільярдні цифри, які витрачені на Євро-2012, вони починають адекватно сприймати, у що ж вкладено ці гроші, як у подальшому держава цими об’єктами розпоряджатиметься, і взагалі чи була доцільність таких масштабних вкладень. Якщо на підготовку до Євро-2012 затрачено 80 мільярдів бюджетних гривень, то кожен починає рахувати, а що ж можна було зробити за ці гроші. Виявляється, дуже багато: і дороги, і тротуари, і лікарні та школи. Натомість, щоб люди не ставили зайвих запитань, їм закинули іншу тему – мовну».

Влада, а якщо точніше – то політтехнологи, справно відпрацьовуючи вкладені в них кошти, розробили схему, за якою людям, за великим рахунком, не дають думати.

– Ви вийшли з ейфорії Євро-2012, заходьте у мовну, сваріться, народе, діліться, говоріть про Захід і Схід, але головне, не заглиблюйтесь у сутність сьогоднішнього життя. Фактично цим мовним законом хочуть відволікти увагу українців. Відповідно, місяць люди будуть обговорювати дану тему, далі (і це легко спрогнозувати) вони перебуватимуть в очікуванні, хто ж будуть наші обранці до парламенту. В серпні нам закинуть чергову фішку – маніпуляції у Верховній Раді тощо. Тобто інформаційний простір буде завантажений величезною кількістю інформації, яка йтиме зі всіх сторін, і реально ніхто не матиме часу, щоб усвідомити, що відбувається в державі і до чого вона котиться, – розмірковує Роман Заставний.

І за прикладами далеко ходити не потрібно. Першу ластівку маємо в Тернополі, коли бюджет обласного центру за 6 місяців не виконано на 6,5 млн. грн.

– Тут є проблеми двох рівнів – місцевої і національної влади. Але тенденція повинна насторожити. Якщо ми маємо невиконання бюджету на 6,5 млн. грн., відповідно на цю суму на 1 липня ц.р. була діра., а це недофінансування освіти, медицини, соціальної сфери. Такий випадок трапився вперше за багато років, але нині тенденція не йде на покращення. Тому на це потрібно звертати увагу, адже на фоні того, що працівники не профінансовані, ми маємо проблеми з харчуванням дітей у школах і садочка, в лікарнях сума на харчування не зростає, освітяни та медики вже забули, що таке преміювання, – розповів пан Заставний.

Якщо падає економіка, додав Роман Йосипович, говорити й обіцяти, що будуть створені нові робочі місця – це дуже складно і практично нереально, адже це взаємопов’язані речі і зазначив: – «Нас просто будуть дурити, адже якщо докинуть до пенсії 100 грн. – не потрібно вважати, що це Божа благодать, це фактично подачка, яка буде тут же, за рахунок інфляції, з кожного забрана».

Разом з тим лідер об’єднаної опозиції на Тернопільщині переконаний, що нещодавно прийнятий закон «Про засади мовної політики в Україні» може не те що роз’єднати український народ на Схід і Захід, а більше його згуртувати і викинути діючу владу на смітник історії.

– Можливо, в ініціаторів мовного закону і була ідея розділити людей, загострити в середині суспільства внутрішні протистояння, а самим стати над процесом. Бо якщо не буде такого протистояння між двома територіями, якого насправді немає, але яке штучно хочуть зробити (росіяни на сході країни за останні 10 років уже самі зрозуміли, що знати українську мову їм і їхнім дітям стає модно і престижно), тоді буде протистояння всього українського народу до діючої влади, а для влади це є початком кінця, і до цього йде. Адже електорат діючої влади зневірюється, і я переконаний, що той, хто привів Партію регіонів до влади, а саме мешканці сходу і півдня, може забрати в них цю владу. А який буде для неї кінець, можна тільки собі уявити після того, як Тимошенко, Луценко і багато інших політичних в’язнів кинуто до тюрми. А між тим, реальні злочинці повинні сидіти, це як мінімум 10 чиновників, які на Євро розікрали  мільярди доларів, повинні понести залужене покарання, – заявив Роман Заставний.

А от «реанімований» сайт газети «Нова Ера», який, за нашою інформацією є власністю Юрія Олійника, про якого ми нещодавно писали в статті Той, хто виливав найбільше бруду на Надала, знову йде на вибори, раптом також приділив увагу екс-меру Тернополя, передруквавши матеріал з порталу «Погляд» піврічної давнини.

Пропонуємо нашим читачам найповнішу астрологічну картину  від астрологів та номерологів нашого міста на 2012 рік. На долю міста, країни мають вплив певні люди. Долею тих, кого ми вважаємо знаковими людьми для Тернополя у цьому році, ми  поцікавилися у астротаролога, хіролога  Ігоря Яблонського,  який у попередні роки доволі точно моделював ситуацію у країні.   Щоб гороскоп був ширшим, ми звернулися також і до номеролога Мирослава Собчука, який зараз фактично відділений від зовнішнього світу через остаточну втрату слуху.   Обоє чоловіків не були попереджені про таке неординарне завдання. Інформація, яку вони отримали від нас про обраних нами політиків,  зводилася  лише до дати народження та прізвища і ім’я діяча. Отже, читайте, порівнюйте, та робіть власні висновки. Наступний прогноз від тернопільських астрологів – для екс-мера Романа Заставного.

- Роман Заставий – егоїст за особистими характеристиками , про це кажуть числа його народження, – каже Ігор Яблонський, –  Це людина подвійних стандартів, плагіатор, який спокійно чиюсь ідею може видати за свою.  У нього немає інтуїції.  Однак цей рік для нього являється Роком Сили, символ року – «блудниця». Цього року він частенько змінюватиме маски, «гратиме роль». Повернутися до влади він вже не має. Цього року усі зрозуміють, що він своєрідний «клоун», який змінює маски в залежності від ситуації.

Дещо інші прогнози для пана Романа має Мирослав Собчук:

- По даті народження бачу, що йому більше щастило б на Сході України, там у нього все склалося б ідеально. Роман Заставний народився у рік Криси, а оскільки «криса» і «дракон»  – одна команда, то цього року підніметься на ноги.  Звісно, за умови, якщо добре поміркує, розслабиться, очистить свою душу, то отримає бажані результати. Нехай не задирає носа, стане таким, яким є, покажеться «собою» людям – тоді до нього вернуться старі друзі, яких давно втратив.  Для того, щоб люди йому вірили і друзі повернулися має стати таким, яким був. Та, як би не було, доля на його стороні. Попередній,  2011 рік, був для нього складний із багатьох сторін, однак у 2012 він піде вперед!

 

Коментарі  

 
0 #5 В.Гаї 15.07.2012 15:57
Цитую Свідомий:
Прикольно в Великих Гаях просять дати поспати-зкликають всіх пяних пацанів- сусідів і беруть з собою труби і біти!!!!Гаївчан и явно йшли з одною метою - дубасити так званих мажорів,а на щастя не вийшло!!!))

То напевно ромцьо писав)))) та не парся відмажешся не перший раз)) скажеш що хотіли тебе грабанути а синочки майно захищали і люди зрозуміють і будеш ти депутатом всьо нормально)) тільки перед Богом лапшу не навішаєш він не ведеться на гроші і звязки твої..))
Цитувати
 
 
+1 #4 Свідомий 15.07.2012 14:50
Прикольно в Великих Гаях просять дати поспати-зкликають всіх пяних пацанів- сусідів і беруть з собою труби і біти!!!!Гаївчан и явно йшли з одною метою - дубасити так званих мажорів,а на щастя не вийшло!!!))
Цитувати
 
 
0 #3 ТТ. ред 14.07.2012 23:41
до В. Гаї - ми також маємо таку інформацію, люди надіслали листи і повідомлення, але ми мовчимо не тому що, хтось іде в нардепи, а тому - що тема потребує часу, тут не той випадок, коли сайти, принамні ТТ, женуться за просто новиною, щоб перші дати, хоча й згідні, що про це начебто знають всі ЗМІ, але чому мовчать - всі розуміють. ТТ про це напише, просто ми звикли перевіряти всю інформацією о своєму...
Цитувати
 
 
-1 #2 В.Гаї 14.07.2012 23:30
Хай Ромцьо розкаже як його сини на свято Петра та Павла в гаях святкували з дружками.... як били людей які прийшли вночі просити щоб дали поспати їм... як проломали через одному з них...чого всі мовчать?? бо це майбутній депутат ???? стидно що такі люди йдуть в нардепи..
Цитувати
 
 
0 #1 Таня 11.07.2012 13:28
:-)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.