Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В продовж першого кварталу поточного року міськрайпрокурорами порушено дев’ять кримінальних справ за фактами екологічних злочинів, вчинених за участю посадових осіб.

Упродовж першого кварталу поточного року органами прокуратури області проведено правозахисну роботу у сфері охорони навколишнього середовища, під час якої значна увага приділялася питанням додержання законодавства щодо охорони водних та лісових ресурсів, тваринного світу, атмосферного повітря та ін. 
За вказаний період міськрайпрокурорами виявлено 9 фактів екологічних злочинів, вчинених за участю посадовців, по кожному з яких порушено кримінальну справу. 
Зокрема, Тернопільським міжрайонним природоохоронним прокурором порушено кримінальну справу стосовно службовців Нараївського лісництва ДП «Бережанське лісомисливське господарство» за допущену ними службову недбалість при здійсненні охорони лісових угідь, внаслідок чого невстановленими особами здійснено самовільну порубку дерев у лісництві. Заподіяні державі збитки склали понад 117 тис. грн.. 
З аналогічних підстав Тернопільським міжрайонним природоохоронним прокурором порушено кримінальну справу і стосовно службових осіб Конюхівського лісництва вищезазначеного державного підприємства, які неналежно охороняли лісові угіддя, внаслідок чого державі спричинено збитки на суму 106,7 тис. грн.. 
Кримінальну справу за самовільне видобування підземної води, вчинене за вказівкою службовців ПП «За обрій», порушено прокурором Шумського району. Збитки, заподіяні державі, становлять 54,7 тис. грн.. 
Кримінально-карні діяння виявлено також у діяльності працівника лісової охорони Борщівського лісництва ДП «Чортківське лісове господарство», який склав 11 фіктивних протоколів стосовно лісопорушників, щоб створити видимість у боротьбі з ними. 
Прокурором Збаразького району порушено кримінальну справу стосовно голови АП «Промінь» за незаконну передачу в оренду с/с «Корчунок» земель: водного фонду (ставок і прибережна захисна смуга) та загального користування площею 15,9 га. 
Окрім цього, органами прокуратури області внесено 184 приписи і подання, принесено і задоволено 14 протести для усунення виявлених перевірками порушень у сфері охорони навколишнього середовища. З актами прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 204 посадових особи, у тому числі – 74 працівників контролюючих органів, до бюджету відшкодовано 343 тис. грн.. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.