Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останній тиждень у ЗМІ було багато інформації про те, що начебто деякі депутати облради від ВО «Свобода» дуже вже хотіли зустрітися з головою ТОДА Валентином Хоптяном. Хотіли так сильно, що чекали можновладця в його приймальні, писали заяви в прокуратуру, а хтось, типу невідомі особи, навіть розвішували листівки на стовбах у Тернополі такого змісту, начебто мова йшла не про першу особу на Тернопільщині, а про якогось небезпечного злочинця. Галасу було багато, рекламування власних потуг – ще більше.

Хоча в той же час пан Хоптян, якщо вірити офіційному сайту ТОДА, ледь не щодня перебував з робочими поїздками в районах. А у пятницу 13 липня взагалі в 11 годині на порталі облдержадмністрації була проанонсована зустріч губернатора з людьми у Ланівцях. Цікаво було б дізнатися чи Володимир Стаюра, який зараз бідкається, що йому невідомі погрожують начебто через намагання зустрітися з губернаторм, знайшов час і поїхав на прийом? Сподіваємося, прес-служба партії про це повідомить громадськість.

А тим часом з людьми, які не піаряться, а хочуть вирішити якісь господарські питання, пан Хоптян зустрівся, якщо вірити все тій же прес-службі облдержадміністрації.

Люди зверталися з проханням посприяти у вирішенні особистих питань, які їх турбують.

Зокрема йшлося про сприяння у працевлаштуванні, надання фінансової допомоги на лікування, нарахування пенсії

Звернувся на прийом до голови ОДА й заступник головного лікаря Лановецької районної лікарні Олег Богатюк з проханням посприяти у виділенні цифрового флюорографу для цього медичного закладу.

Розглянувши клопотаня Валентин Хоптян дав доручення відповідним службам вирішити це питання: «Я прошу начальника головного управління охорони здоров’я ОДА - коли такий апарат надійде в область, у першу чергу виділити флюорограф у цю лікарню».

Верещаківський сільский голова Галина Кучер попросила посприяти в ремонті ділянки дороги у с.Верещаки, а депутат Лановецької міської ради Світлана Юзюк – щодо ремонту дороги с.Волиця.

Валентин Хоптян доручив відповідним фахівцям вивчити ці питання та запропонувати шляхи їх вирішення.

Йшлося також під час прийому громадян про реконструкцію кінотеатру в м.Ланівці, ремонт спортивного залу Буглівської школи, сприяння фермерському господарству..

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.