Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Партія Удар оприлюднила список претендентів у кандидати в народні депутати на мажоритарних округах країни, в тому числі й Тернопільщини:

163 - Максимов Віталій Вікторович

164 - Ломакович Віталій Афанасійович

165 - Кандидат визначається

166 - Люшняк Микола Володимирович

167 - Ваврик Олег Володимирович

Отже, округ №165 залишається вільним для того, кого підтримає УДАР.

Нагадаємо, це саме той округ (частина міста Тернополя, Бережанський, Зборівський, Козівський, Підгаєцький, Тернопільський райони, частина Кременецького району), де наймовірніше шукатимуть“депутатське щастя” Валентин Наливайченко, Володимир Бойко, Руслан Кулик, Михайло Головко та ще більше десятка інших.

А от ударівці, схоже, ще прицінюються до тих, хто в них просить підтримку. За повідомленнями деяких місцевих ЗМІ, на “поклін” до відомого культуриста і чиновника, а тепер ще й типу впливового політика Ігоря Побера, начебто, ходили Болєщук, Чайківський та інші “багатенькі буратіни”. Звісно, якби ж таке рішення було в його компетенції, то пан Побер з оточенням вже б давно прийняв рішення. Але такі питання вирішуються в столичному офісі братів Кличко і наближених до спортсменів осіб. Попри все, чекати на кого спаде “благодать Кличко” у вигляді підтримки його партії, залишилося недовго. До кінця липня стане зрозуміло, хто з місцевих багатіїв є “гідним честі” бути однопартійцем Кличка?

Бо можливість балотуватися від УДАРУ навіть відомим, поважним і насправді авторитетним серед місцевої громади, але не заможним тернополянам фактично ж настільки реальна, як і автору цих рядків вистояти хоча б один раунд на ринзі проти когось з братів-боксерів:)

"Тернопільський тиждень"


 

Коментарі  

 
+1 #1 Світанок 16.07.2012 11:26
Неправда Головко по тому округу балотуватись не буде.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.