Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Скандальний резонанс на Тернопільщині спричинила бійка, що сталася у ніч на 13 липня у селі Великі Гаї, за 4 кілометри від обласного центру. Внаслідок цього інциденту троє хлопців опинились у шпиталі, правоохоронці порушили кримінальну справу. За неофіційними свідченнями, до бійки буцімто причетні сини колишнього високопосадовця і місцевого політика. Але сам посадовець це спростовує.

alt


Бійка, за свідченнями місцевих мешканців, сталася біля дачі колишнього мера Тернополя Романа Заставного. Після сутички троє молодих мешканців села Великі Гаї зазнали серйозних травм. Один із потерпілих, 25-річний Назар П. у понеділок ще перебував у шпиталі з травмою ока.
Хто саме побив хлопців і що стало причиною інциденту, сусіди і  очевидці говорять по-різному, більшість воліють мовчати. Один із батьків потерпілого, який перебуває за кордоном, розмістив інформацію про цей випадок на сторінці у соціальних мережах, але на зв’язок з Радіо Свобода так і не вийшов.
Жодної інформації про бійку у Великих Гаях немає і на офіційному сайті УМВС у Тернопільській області. Хоча на сьогодні порушено кримінальну справу за фактом «хуліганство»,  повідомили Радіо Свобода у секторі  зв’язків з громадськістю УМВС на Тернопільщині. Втім правоохоронець попросив не називати його прізвище.

- З 12 на 13 липня інцидент мав місце у Великих Гаях. Порушено кримінальну справу. Є фігуранти, справа розслідується, є двоє потерпілих.
- За якою адресою сталася бійка у селі?
- Ні, не скажу більш нічого.

Не назвав правоохоронець імен учасників бійки і чи були вони у стані алкогольного сп’яніння під час сутички. Така утаємниченість з боку правоохоронців лише породжує домисли. За неофіційними свідченнями місцевих мешканців, на дачі колишнього мера нібито забавлялись діти відомих тернополян.
Колишній мер Тернополя звинувачує опонентів у провокації

Тим часом колишній мер Тернополя, голова обласного осередку «Фронту змін» Роман Заставний заперечив у коментарі Радіо Свобода причетність його синів до бійки у Великих Гаях.
«Мої діти до цього нічого не мають і мені прикро, що політики, які вважають себе достойними, використовують такі методи досягнення результату. Це звичайна провокація, бо дехто себе бачить народним депутатом. Я дуже рідко коли буваю на дачі, бо маю квартиру в Тернополі і саме там мешкаю. Коли у Великих Гаях щось стається, то це не має означати мою причетність до цього», – заявив Роман Заставний.
Політик не має наміру позиватися до деяких тернопільських ЗМІ, які назвали його синів причетними до бійки. Втім, хто саме опинився у ніч на 13 липня на дачі у політика,чи взагалі там була гучна забава, хто викликав правоохоронців, чому почалась бійка, хто її спровокував і чому так жорстоко молоді люди побили інших? Ці запитання залишаються без відповіді. Бо надто різні версії сьогодні звучать. Натомість ця історія нагадує іншу резонансну справу, пов’язану з аварією у передноворічну ніч, в яку потрапив службовий автомобіль голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна. Тоді теж було чимало домислів, різних версій, неправдивих заяв.


 

Коментарі  

 
0 #1 сусідка 17.07.2012 19:33
Ото ви вже сказанули.не було у бійці синів Заставного. то всьо місцеві пацани доривалися, а інші хлопці їм дали здачі. немає чого робити скандал, якщо його не було.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.