Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Половина передчасних пологів в області проведена в перинатальному центрі.

В області проходить до дванадцяти тисяч пологів на рік, з них біля трьох тисяч - в обласному перинатальному центрі «Мати і дитина» (2010 рік - 2401; 2009 рік - 2848 ; 2008 рік - 2973), стільки ж в пологовому будинку № 2 м. Тернополя. Це дозволило знизити перинатальну - малюкову смертність до 9 %о проміллів (по Україні - 10,5%о в 2010 році), що є кращим загальнодержавного показника.

У вівторок вобласному пренатальному центрі “Матері і дитини” відкрили капітально відремонтоване акушерське відділення. На ремонтні роботи використано близько 500 тис. гривень. Кошти поступили з обласного бюджету та від меценатів. На відкритті голова ОДА Валентин Хоптян нагадав, що Президент України ініціював проведення низки реформ, однією із яких є реформа медичної галузі. Її метою є покращення якості надання медичних послуг населенню. При цьому пан Хоптян відзначивдобру якість ремонтних робіт та запевнив, що наступним етапом стане наповнення відремонтованих приміщень сучасною медичною аппаратурі вже  передав медичній установі інкубатор  для новонароджених «VISION 2186-CE» та монітор пацієнта «МЕС-1000» загальною вартістю 180 тис. гривень.  Обладнання придбане за кошти Державного бюджету України.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.