Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А за Наталію Михно, колишню активну “бютівку”, радіємо...

Днями у інтернет-виданнях знову почали поширювати інформацію про тих, хто претендував долучитися до «УДАРу», і кого не взяли начебто через недостачу у них коштів. Нещодавно ходили чутки про те, що до лав «УДАРу» вступили певні люди. Однак ми не допустили долучення до партії одіозних особистостей, адже у нас є чітка вимога до відбору кандидатів, і це – не фінансова спроможність, а відповідність критеріям, передбачених партією. По це на прес-конференції в своєму політичному офісі сказав Ігор Побер, очільник УДАРу на Тернопільщині.

Більше того, як ми розуміємо, левову частину часу він присвятив саме сайту ТТ, оскільки це ми кілька днів тому написали статтю Тернопільські однопартійці Кличка “забронювали” одну мажоритарку для “багатенького буратіно”?

А тому й далі наводимо слова пана Побера, який нас цитує для колег-журналістів, як це подано на інших сайтах:

- У відповідь на закид про те, що «балотуватися від УДАРУ навіть відомим, поважним і насправді авторитетним серед місцевої громади, але не заможним тернополянам фактично ж настільки реальна, як і автору цих рядків вистояти хоча б один раунд на ринзі проти когось з братів-боксерів», відповідаю: по 165 округу від «УДАРу» йтиме голова обласного виконавчого комітету партії, одна із найактивніших ударівців, письменник Наталка Михно.

Ось так то.

P.S. Ми, звісно, в шоці від слів і дій пана Побера. Та якщо вже так “карта лягла”, то пані Наталко з вас шампанське:)

А якщо без іронії, то тут пан Побер ще більше маніпулює думкою громади, адже пані Наталя, звичайно, письменниця, яка видала кілька книг краєзнавчого спрямування. І може вона й не багатійка. Але чому пан Побер мовчить про те, що у кандидатки чоловік займається серйозним бізнесом ще з часів “лихих девяностих”? Чому пан Побер не розповідає, що пані Михно була до УДАРу ще й активною бютівкою та має впливових і грошовитих знайомих, які підтримають її не тільки морально?

Про це Ігор Побер чомусь мовчить?

Та якби там не було, знаючи пані Наталю особисто, ми бажаємо їй переконливої перемоги на виборах...

"Тернопільський тиждень"

На фото: Наталія Михно та Ігор Побер

     alt     


 

Коментарі  

 
+1 #8 мона 22.08.2012 10:01
Слізьми вмиваюся, коли спостерігаю, як пані Міхно рветься в депутатки. мабуть, вона створила у своїй уяві образ такої собі україночки- просвітянки із 18-18 століття, яка має нести в народ чудотворне світло "правди, і нині панічно приміряє цей " імідж" до свого обличчя. Пані Наталю, ми не лохи! Вирощуйте далі овець, кізок, та сховайте нарешті свої гострі акулячі зубки. Їй богу, нудить від цієї " солодкої" україночки!Все, що вона каже- суцільна брехня.. на неї можна ловити хіба що таких самих"щирих" галицьких хлопів
Цитувати
 
 
+3 #7 Умка 29.07.2012 20:18
взагалі то - я жінка, і вчу дітей музики, тобто займаюся тим, що мені подобається, і в мене робіт по спеціалізації чимало, і при цьому я не використовую гроші чоловікачи йо..я, і не розказую всім, що я якась писименниця, при цьому не лізу в олітику як остання потаскуха то до васі обмеженого, то до ігорчика ще більш примітивного
Цитувати
 
 
-2 #6 Тернополянка 29.07.2012 17:45
Цитую Умка:
та яка пані Наталя письменниця??? видала пару книг про містечка, які їй профінансували її чоловік і його приятелі, а побер лапшу вішає, умора просто :lol:

А й справді напиши краще. Руйнувати - не будувати, а критикувати - не творити. Вперед берися за ручку і папір і строчи художній твір. Розвивай конструктуивну конкуренцію, а не "обсераловку"
Цитувати
 
 
-4 #5 Lola 29.07.2012 10:48
Цитую Умка:
та яка пані Наталя письменниця??? видала пару книг про містечка, які їй профінансували її чоловік і його приятелі, а побер лапшу вішає, умора просто :lol:


Візьми і сам напиши, раз такий розумний!
Цитувати
 
 
+4 #4 Тернополянка 27.07.2012 20:11
А в нас чекають, коли хтось і щось для нього зробить. Віра в доброго царя процвітає. Може пора почати із просвіти суспільства, піднімати якийсь рівеньб обізнаності в плані прав і т.д., а не ще далі заганяти в розуміння - ворог-жертва-месія. останній сценарії в нас працюють бездоганно. І чим глибше ми залазимо в них, тим більше заходимо в глухий кут. Звичайно, вчити виборців адекватності - справа не завжди влдячна. На цьому не заробиш популярності і імені.
Цитувати
 
 
0 #3 Тернополянка 27.07.2012 20:07
Завжди дивує те, що починають рахувати чиїсь гроші, вичисляти грошових мішків. Саме через це сьогодні в суспільстві міф про те, що людина з грошима - це злодій і бюандит. Багатим бути не модно і страшно, бо ми такими сатттями далі ширимо совєцьку іеологію про вищість бідних. Схаменіться - є багаті то добре, людині властиво того прагнути. У світі поважають багатих, хоча і там не все це добро здобувається чесно. Є ккупа всього - і побори, і відкупи, і відкати. Пильнувати треба за тим, щоб людям, які працюють в багатих, платили гідно і вчасно, щоб пересічний громадянин міг собі спокійно купити житло, відпочити, пролікуватися, поставити на ноги дітей.
Ми достатньо виховали споживацький інтерес в суспільстві. Хто працював хоч раз в штабі виборчому, той бачив, як починають ходити і просити чи вимагати гроші, часто з погрозами і маніпуляціями. У світі люди вступають в партію і з гордістю сплачують членські внески, але водночас і пильнують за її ідеологією і діями.
Цитувати
 
 
+3 #2 Умка 18.07.2012 13:31
та яка пані Наталя письменниця??? видала пару книг про містечка, які їй профінансували її чоловік і його приятелі, а побер лапшу вішає, умора просто :lol:
Цитувати
 
 
+4 #1 Данило 18.07.2012 12:55
Всім відомо, що без грошев в партії немає що робити, але щось мусять людям казати.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.