Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Можливо це просто збіг обставин, але після публікації в «ТТ» статті «Влада – свободівцям, земля ... владі» у вівторок 26 квітня...

на офіційному сайті  Тернопільської міської ради вже наступного дня була оприлюднена наступна інформація, в якій журналістам «натякнули» про те, що не все з того, що відбувається в приміщенні мерії,  можна доводити до відома широкого загалу.  Аналізуйте самі:

Правові механізми доступу до інформації

Діяльність Тернопільської міської ради організована відповідно до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту Тернопільської міської ради, інших чинних нормативно-правових актів.

З метою створення сприятливих умов для висвітлення в засобах масової інформації документів, які розглядаються на сесіях міської ради, відділом зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації надаються представникам ЗМІ копії проектів рішень, заяв, звернень та інших документів, які розглядаються на пленарних засіданнях.

Документи, прийняті міською радою, доводяться до відповідальних за їх виконання осіб, одночасно з видачею копій тим фізичним та юридичним особам, які зазначені в рішеннях. Окремі аспекти оприлюднення прийнятих міською радою документів регулюються Законом України «Про інформацію». Зокрема, відповідно до вимог Закону поширення конфіденційної інформації про особу без її попередньої згоди, крім випадків визначених законом – забороняється, і дозволяється лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту, прав та свобод людини.

Беручи до уваги той факт, що майновий стан та такі персональні дані, як ідентифікаційний номер, відповідно до ст. 23 Закону України «Про інформацію», належать до конфіденційної інформації, прийняті Тернопільською міською радою рішення, які містять зазначену інформацію, надаються зацікавленим особам, при пред’явленні ними відповідних документів. Аналогічна процедура застосовується і для юридичних осіб, оскільки документи містять не тільки їх повну юридичну назву, а й ідентифікаційний код юридичних осіб.

З метою уникнення невизначеностей щодо оприлюднення документів Тернопільської міської ради та отримання обґрунтованої та повної інформації міський голова Сергій Надал звернувся до Міністерства юстиції України за офіційним роз’ясненням вимог чинного законодавства України щодо оприлюднення документів органами місцевого самоврядування.

 

«ТТ»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.