Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До другої половини серпня планують завершити і роботи з реконструкції однієї з найвизначніших вулиць історичної частини міста – Валової. Тут буде повністю знято і перекладено існуючу бруківку, замінено всі комунікації і встановлено спеціальну підсвітку. Також  відремонтують та оновлять фасади будинків. За словами Сергія Надала, вулиця Валова повинна стати ще однією родзинкою нашого міста і приваблювати своєю неповторністю та архітектурною довершеністю. Для того, аби вона стала саме такою, з міського бюджету виділили 2 мільйони гривень. Прикро, але факт, як зауважив міський голова: жоден з підприємців, чиї офіси розташовані з обох боків вулиці, не виявили бажання допомогти з фінансуванням. Але ще прикріше те, що натомість, аби допомогти і з розумінням поставитися до ситуації, вони висловлюють обурення. Мовляв, проведення ремонтних робіт створює їм та їх клієнтам великі незручності. Коментарі, здається, зайві, зазначає газета  “Свобода” 

Нагадаємо, що відповідне доручення про початок ремонтних робіт дав виконавчий комітет міської ради. Як раніше повідомляв міський голова Тернополя Сергій Надал, на Валовій планують перестелити бруківку та поставити квіти. Тим часом, підприємці припускають, що Валова може повторити гіркий досвід Гайової – вулицю розриють бульдозерами і залишать, так і не закінчивши розпочатого, а потім ще й вимагатимуть грошей у тих самих людей, яким сьогодні заборонили здійснювати їхню діяльність.

До речі, як відомо ТТ, свого часу, за каденції Романа Заставного, коли проходило, приміром, облаштування вулиці Сагайдачно, здебільшого підприємці, які мають магазини на ній, не відмовляли Заставному в питанні допомоги облаштування прилеглої території до їхніх бізнесових обєктів?

 alt 

 

 

 
 

Коментарі  

 
+3 #1 Ірина 22.07.2012 09:04
І Заставний і Надал доїли доять і будуть дояти наших підприємців, то на день міста то на ше якусь дурню гроші перерахуй, бо інакше жодного папірчика не зроблять -- вимагачі, яких самі обрали ха-ха
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.