Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Питання, звісно, риторичне ...

Це вже навіть не смішно — Тернопільська міськрада майже нічого до пуття не може довести. Навіть якщо це й не “мегапроекти” на кшталт реконструкції фонтанів чи ремонту доріг, а нескладні роботи з благоустрою міста. Ну так вже діє сьогоднішня влада в місті — спершу гучно заявляють про те, що збираються робити, а потім “чешуть” потилицю і бідкаються, чому обіцяне виконати не можуть.

Ще у квітні в статті Якщо вірити Стемковському, Тернопіль має своє ноу-хау, яким зацікавилися інші міста ТТ повідомляв зі скептицизмом про чергову “креативну ідею” керівництва Тернополя. Вже тоді ми прогнозували, що анонсовані роботи можуть бути простими балачками.

Владислав Стемковський, заступник міського голови, Тернопіль, Тернопільський тиждень

Із акції, яку широко розрекламувала цією весною, місцева влада наразі вийшов пшик, пише ЗЗ.

Під час двомісячника благоустрою у Тернополі оригінальним методом вирішили облагородити пеньки, які з’явились на місці зрізаних дерев. Туди планували посадити нові. Новий метод озеленення міста назвали операцією «Пеньок». У старих пеньках мали просвердлити спеціальні лунки, куди згодом саджали б нові дерева. Першочергово такий задум хотіли втілити на 32 пеньках. Але сталося не так, як гадалося. У мерії виправдовуються: у нас немає для цього відповідного обладнання.

Виявилось, що ні на території міста, ні на території області взагалі немає технічних засобів, які б дали можливість вибурити цей пеньок. Завозити їх з далеку – це буде досить дорого. Те, що ми замовили, то приїхали і нам потім хотілось плакати. Вони його десь три години намагались висвердлити, а нормально так і не зробили, розповів заступник міського голови Владислав Стемковський.

У квітні посадити нові дерева у старі пеньки вдалось тільки у двох місцях на вулиці Листопадовій. Після чого так звана операція  «Пеньок» була призупинена. Але комунальники не полишають надій повернутися до цього у найближчому майбутньому.

Ми від цієї ідеї не відмовляємось. Вона потрібна. Це треба виконувати. Тільки відповідними технічними засобами. Тому ми зараз ведемо перемовини з однією місцевою будівельною організацією, яка в принципі готова його закупити і наступних 5-10 років забезпечувати нам таку роботу по Тернополю, повідомив Владислав Стемковський.

До слова, один такий спеціальний бур вартує близько 30 тисяч євро.

 

Коментарі  

 
0 #1 Роман 03.08.2012 15:26
Стемковський хотів як краще, але не за кожен проект варто платити такі гроші
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.