Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополяни та гості міста, в яких ще не погас патріотичний дух, зібрались на театральному майдані, щоб вкотре висловити своє незадоволення діям президента та його команди. Люди переконані: як ніколи, сьогодні держава ‒ у небезпеці.
Володимир Колінець, народний депутат України першого скликання: «Це промосковська банда, яку треба негайно усувати. Закликаю всіх підтримати цю акцію, і вона має завершитися національною революцією і нехай нам в цьому допомагає Бог»
Здебільшого громадян турбує зазіхання на національні цінності, переписування історії України, прийняття законів про мову, втручання представників влади у релігію.
Євген Безкоровайний, представник Спілки письменників України: «Кричу до світу мукою німою і неміччю караюся всякчас, і Господа благаю, ревно молю: «О, ниспошли державний глузд на нас, потоками розлийся дощовими, громами прогреми на небесі, лобами нахили нас до провини, щоб спам’ятались, схаменулись всі!»
Свій біль у серці міг висловити кожен бажаючий. Зібрання противників пропрезидентських реформ відбулось у чималому колі однодумців.
Роман Заставний, депутат Тернопільської міської ради: «Поспілкуємося і спробуємо прояснити ситуацію, дійсно, що ж нам дальше робити, намалювати ту дорожню карту, якою маємо рухатися ми, якою має рухатися Україна»
Понад дев’ятсот законопроектів, які приймались цією Верховною Радою, були проголосовані незаконно, стверджує перший директор Українського центру оцінювання якості освіти Лілія Гриневич: «Ви бачили всі, як в другому читанні мовний законопроект голосувало 50 депутатів засуваючи карточки за двісті сорок»
Лілія Гриневич закликає не боятись. Адже, страх та байдужість – це те, чого чекає від українського народу президентська команда: «НЕ БІЙТЕСЯ!»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.