Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сучасний Центр надання адміністративних послуг, обладнають після ремонту, у приміщенні де знаходилася поліклініка лікарні швидкої допомоги, що на вулиці Острозького. Усі медичні працівники із даної поліклініки переїдуть у клініку Третьої міської лікарні.

Про дане рішення виконавчого комітету, було відомо ще пів року тому, проте досі не було до нього жодних зауважень. Та як бачимо, напередодні парламентських виборів воно набуло певного ажіотажу за яким простежуються політичні мотиви з боку опонентів міської влади, повідомляє сайт міськради.

Начальник управління охорони здоров’я Тернопільської міськради Ростислав Левчук вважає передислокацію відділення профілактичних оглядів зі збереженням штату фахівців з однієї клініки в іншу звичайним робочим питанням: «Це питання виникло не сьогодні, а розглядалося в плановому порядку комісією міськради. Було враховано економічний ефект, і медичний чинник. Виконком міськради прийняв відповідне рішення, час виконання якого уже настав, – зазначає медик. – Унаслідок реорганізації цілий медичний підрозділ у повному складі працівників, і з усім медобладнанням переїде в приміщення Третьої міської лікарні, де буде створено міське відділення профілактичних оглядів. У ньому ми об’єднаємо всі медслужби, які надають ці види послуг для того, щоб тернополяни їх отримували оперативно. За реорганізацією, пов’язаною з передислокацію медичного підрозділу, не стоїть жодного кадрового питання. Площа приміщення відповідає тій, де нині функціонує відділення, а нові умови будуть навіть кращі».

Разом з тим, вже після ремонту у колишній поліклініці буде відкритий сучасний Центр надання адміністративних послуг населенню.

«Усе робиться для того, щоб мінімізувати корупційну складову. В усіх сусідніх з Тернополем обласних центрах діють власні Центри надання адміністративних послуг. Наше місто хоч і дещо запізнюється у цьому процесі, проте має добрі напрацювання у роботі «Єдиних дозвільних офісів» з підприємцями, до того ж створити ЦНАП громаді допомагає фонд «Відродження», проект якого виграло наше місто, – розповів керуючий справами Тернопільської міської ради Олександр Степанюк. – У цьому центрі будуть надаватися усі послуги виконавчими органами Тернопільської міської ради і органами держвлади обласного рівня – видача дозволів, ліцензій та інших документів, як фізичним, так і юридичним особам. Усе робиться для того, щоб мінімізувати корупційну складову. Офіс має бути некабінетного типу, де буде чітко видно, хто що робить. Сьогодні, щоб отримати адміністративні послуги, тернополянам доводиться ходити мінімум по п’яти приміщеннях. Тому все буде зведене в одне місце».

Вибір приміщення колишнього відділення профілактичних оглядів під майбутній Центр надання адміністративних послуг – не випадковий. «Згідно з вимогами, він обов’язково має бути розташований в центрі міста на першому поверсі. До нього повинні мати безперешкодний доступ люди з особливими потребами, а також, щоб до цього закладу від найближчої зупинки громадського транспорту можна було добратися не довше, як за 5 хвилин», – стверджує Олександр Степанюк.Залишитися непоміченою не вдалося

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.